Tänkte presentera karaktärerna på riktigt och ordentligt ;)

Förlåt så sent efter men, jag ville vara säker med att hitta rätt karktärerna innan jag gav ut fel information! Men här är dom!
 
1. Här har vi våran fantastiska huvudkaraktär! Andrea -Andie- Swanshon! Som är den riktiga heta snygga fantastiska Victoria Secret Modél! En VS Änglen Adrina Lima!
 
2. Sedan har vi den heta brossan i Swanhson familjen! Villiam -Viggo- Swanshon! Som är den riktiga heta som är med i Pretty Little Liars och är med i A-teamet! Keegan Allan!
 
3. Sedan har vi den fina underbara heta snygga ass fina Ex-Bästisen med bästa Andie. Vi har Jackson Bellwaries! Som spelar den snygga heta Douglas Booth!
 
4. Vi har en annan Ex-bästis på spel som snart kommer tillbaka! ... Ops. Men men! Här har vi den fina bästisen Enessa Johns Som spelar skåderspelerska i serien Gossip Girl! Liverly Blake.
 
5. Vi har en -som kommer- svartsjuk men lugn vän - på G med inom spel för Jackson! Hon är vacker, hon är fin, hon är allt en kille vill ha enligt Andie men vem är denna tjej? Klart det är hon. Mörkt hår vacker bra skåderspelerska som spelar Janice Blake, Det är självklart Miley Cyrus
 
7. Nu kommer den hemliga flickvännen Viggo döljer, hon är en tjej han har dejtat på ett tag men Andie har ingen anning om vem den tjejen är, har hon ens hört talas om ''Dejta'' inom Viggos ord? Nej men här kommer hon! Den fina tysta lugna och fin i sin harmoni! När du väll känner henne då håller hon ALDRIG tyst ;) Vi har den fina flickvännen Natalie Houstton! Som spelar Spencer i Pretty Little Liars. Det är i själva verket Troian Bellisario!
 
8. Vi har den okända tjejen som inte har dykt upp ännu i novellen men dyker upp snart i nästa hörn! Hon är lugn men Random i sin stil, hon gör ALLT för att bli Designer som hon drömt om sen hon började gå! Den vackra fina utseende och sin äckligt rika personlighet som hon döljer så gott som det går! Vi har Melissa Bennisario som är den riktigt fina skåderspelerska Lilly Collins

Det var nog faktiskt alla, men nu är det så att alla dom karaktärer som kom mitt i igenstans kommer att dyka upp i novellen strax!  Det kommer säkert fler men just nu nöjer jag mig med dom! Just hold on tight så är det bra ;) :) Ha de bra! KRAMIS! Kapitel kommer jag jobbar på de! P&K / M

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback