Ni fattar inte!

Hur jävla jobbigt det är för mig!! Det är CP störrigt som fan! Jag hinner inte med någonting! Inte ens min volleyträning! Jag hinner knappt röra mig 2 steg utan att mina föräldrar ropar som idioter på mig. Ni kanske vet att jag ska resa och det är FUCKING stressigt för mig för jag hinner inte med ett BAJS!... *SUCK* Så jag kommer försöka trycka ner litet kapitel typ På Shoten, ni kanske ville ha på den officiela novellen men jag har ingen fantasi men ska försöka ändå!
Snälla! Sluta inte läsa bloggen, bara försök att förstå hur jobbigt det är för mig för tillfället.

Not so nice bastard!!

Har skit mycket att göra! Jag var inte hemma denna helgen?! För jag sa hejdå till mina andra vänner jag knappt ser! Men ska säga hejdå till alla ordentligt imorgon! Jag kommer inte ta paus men kommer inte ha Sveriges bästa uppdatering när jag är borta! Kanske kommer räkna med en paus någon gång? Men jag vet inte.. vi får se hur det blir när jag kommer dit!!

The Magic diary with secrets - Just Another Secret. 1

''Hey Justin! '' Perrie slänger sig i hans famn och pussar han på kinden, alla tittar på dom .. förutom jag.
''Aleah! Aina! Come here '' dom kramar om honom, jag tar tallriken och reser mig, Aina och Aleah har satt sig igen och alla som trodde jag skulle krama Justin, gick jag åt sidan och gick in till köket. Min dag är helt förstörd! Varför var Perrie verkligen tvungen? Seriöst.
''what's going on beeween you and Justin? '' Harry la sin arm om mig. 
''nothing'' jag slänger ner tallriken i diskhonen och går ut till hallen. Jag drog på mina uggs och vinterjackan, vintermössan innan jag smällde igen ansiktet på dom alla. 
Tack vare Justin och Perrie så är min julkänsla helt och hållet! BORTA! Poff!
Snön faller på gatorna och lägger sig som ett täcke. Jag tar lite snö och kuppar den i handen, jag håller den så länge så nästan allt smälter i handen på mig. Jag släpper taget om den nu smälta snön som faller som ett plask mot mark. Jag suckar och forsätter min väg mot ingenstans, jag går förbi Ryans hus som lyser av glädje (Huset asså) Jag kollar närmre och ser hur Ryan har det med sin familj! Lycklig. Jag går förbi igen till Chads hus. Samma som Ryans Familj. Lycklig. Jag går ner åt gatan och ser Chaseties hus, där är det precis som vanligt. Olyckligt. Hennes mamma försvann i Cancer förra veckan och pappan super sig full varje dag, Chasetie måste ta hand om alla syskonen själv, dom är alltså 4 stycka + Chasetie och hennes far bryr sig inte. Om hon anmäler in detta så kommer syskonen splittrar och dom älskar varandra för mycket.
Jag knackar dovt på dörren, en sliten Chasetie öppnar dörren, hennes ögon är röda, hennes hy är alldeles blek. Hennes stank. Dom har inget vatten hemma, för hennes pappa har inte kunnat fixa alla räkningar så dom dräpte sig in i deras hus och kopplade bort all el, vatten. 
''hi. '' När jag ser på Chasetie tycker jag att jag är alldeles för barnslig. Blir sur för att ''mitt liv är orättvisst'' medans Chasetie är helt och hållet förstört nu.
''can i come in? '' hon nickar och flyttar sig åt sidan. Jag suckade och kollade på det helt nersläckande huset, bara levande ljus syns här och där
''you want something? '' hon öppnar kylskåpet som stod helt tomt, hon suckade och stängde
''no thank you. I have eaten home. '' mumlar jag, hon nickar innan hon slår sig brevid mig
''okey, so why are you here? You can have a wonderful life with your family.. but you came here? On chrismas? ''
''i don't know Chas, i just needed someone to say Merry Chrismas to.. ''
''not so much Merry Chrismas to us but thank you. '' viskar hon, tårarna faller ner från hennes kinder.
''Chas'' 
''i'm gonna do it, i'm gonna report this. We need this, water, cloths everything that counts! I want my siblings to be happy. '' viskar hon, jag kramar om henne, jag rynkar lätt på näsan men tänker på Chas som inte kan fixa sig. 
''okey, i can stay here for awhile and watch Sara, Andrew, Nickaela and Sandie '' 
''thanks but i think i will bring them to Tant Effie. '' jag nickade, hon gick upp till Deras rum och väckte dom. Jag hjälpte dom och följde dom till deras Moster Effie. 
''thanks for everything, for beeing a good friend! I'm gonna miss you.''
''Bye Chasetie! I gonna miss you too.. have a good chrismas. ''
''you too. '' jag vinkade hejdå och Chasetie stängde dörren. Jag började gå tillbaka, när jag såg någon lång kille ropa Whisper. Jag närmar mig och ser Louis profil.
''Lou.. '' han vänder sig och kollar på mig.
''Whisper! Thank god! '' viskade han mot mitt huvud när vi slängde oss i en stor kram. Jag suckade mot hans varma bröst.
''we have been so worried? Where have you been? ''
''i just said goodbye to an very good friend. '' viskade jag. Han nickade innan vi bröt oss ur kramen, har lägger armen om mig och vi går sakta hela vägen hem.
 
Okej! Han vet något! Han vet att jag gillar honom, jag är 100 på det! Det känns helt wierd.. skulle inte det vara Harry som skulle hämta mig kanske? Eller vad vet jag. Det ända jag vet är att jag känner att mina känslor blir starkare för Louis hela tiden! Men Eleanor är ALLTID urvägen! Jag kanske ska dejta Harry för att göra Lou Svartsjuk? Men det är fel! Speciellt för Harry. Jag käner mig hemsk! Jag vet inte vad jag ska göra. Hjälp!
Whisper.

Woopp! Wooop! Hoppas ni gillade detta ;) KRAM!

The Magic diary with secrets - Just Another Secret.

Whisper Edwards. Det är mitt namn. Mitt namn som bara vissa I stan vet. Men alla vet ju vem efter min syster. Min Kända Stora syster. Perrie Edwards som dejtar Zayn Snygge Malik. Nej jag gillar inte honom. Han är bara söt det är allt. Någon jag gillar det är Louis. Han är så perfekt, fin, snygg, härlig! Han är allt på Många sätt! Men han dejtar ju Eleanour. Idag är det Jul och Perrie kommer hem med killarna också. Men nej! Inte Harry också. 
Harry gillar mig men jag gillar inte honom, vi är så himla olika men jag kanske ska satsa på honom instället? Gud vet vad. Det är inte mycket jag kommer få från Louis precis. 
Perrie och Zayn är gulliga ihop, det känns bra att dom dejtar och älskar varandra. Det är rätt skönt faktiskt. Skulle sitta fint med en kille till julklapp. Speciellt från Louis.
Lite saker om mig kanske?
Namn: Eleane Agenta (Whisper) Edwards
Födelesår: 24 May 1996 - 17 år
Bor: Ayaholma - Utanför Manchester.
Bor med: Mamma, Justin 24 & Aleah 16 och Aina 12
Klädstil: Ungef såhär; Outfit
Vänner: Jack, Bellah och Ritah
Favorit Program: Vampire Diaries, Pretty Little Liars, Hart of Dixie och 2 nd half men!
Status: Singel.
Vad önskar du dig för tillfället?: Louis.
Vad önskar du dig mindre: Att Harry slutar gilla mig.
Favoritsport?: Volleyboll och Basket
Favorit Dricka: 7Up, Varm chocklad och Cappicino. hehe Dörren går upp och jag trycker snabbt på spara och stänger ner sakta ner locket så den som står vid dörren inte misstänker något.
''oh, hiya Hazza '' jag lägger undan datorn och springer fram till Harry som stod vid dörren. Han kramar hårt om mig och jag kramar hårt tillbaka
''finaly! I have been waiting for this moment, '' viskade han vid mitt huvud. Hjärtat värker! Jag tycker synd om Harry för att han tycker om mig, jag är inte den tjejen han ska lägga ner tid att gilla på! Jag vill verkligen inte såra Harry.
''mhm, '' mumlar jag mot hans bröst, jag slingrar mig ur kramen och kollar in i hans gröna vackra ögon. 
''WHISP? '' den ljusa stämman! Perrie är HEMMA! Jag tittar på Harry, han nickar åt dörren och aktar sig åt sidan, jag rusar ur rummet och står vid trappan och ser ner på Perrie som tittar upp mot mig
''PERRIIEE!! '' jag rusar ner för trapporna och slänger mig i Perries armar. Jag kramar hårt om henne och pussar hennes kind 2 miljoner gånger
''take it easy Whisper.. '' snart kommer alla andra ner och jag tar mig ur kramen och kramar hårt om Zayn. 
Snart kommer killarna in och jag kramar om dom andra, det känns helt knäppt.. att dom äntligen är här! Min famij är komplett igen!
''the dinner is readdy so come one guys! '' mamma meddelade det och alla rusar till matbordet förutom jag och Harry. Eftersom han stoppade mig
''how about go out later? ''
''sure. '' jag tar mig ur hans grepp och går till stora matsalen där alla hade satt sig. Vi började och allt var väldigt roligt. 
''so Whips? How is it going with Chaaadd.. '' var verkligen Perrie fråga INFÖR alla?
''what.. ehm.. no, we have nothing on each other.. please stop! It's embarrassing... '' mina kinder förvandlas till Rosa och jag kollar diskrett på Harry som kollade ner i sin mat. Åh! 
''but i thou- ''
''Perrie! Shut up! '' jag stoppar i mig kyckligen i munnen och tuggar irriterat. Plötsligt öppnades dörren och vi hör Justin komma in. Jag suckar ännu en gång och börjar tänka mig tillbaka sist vad som hade hänt mellan mig och Justin.
''Hey Justin! '' Perrie slänger sig i hans famn och pussar han på kinden, alla tittar på dom .. förutom jag.
''Aleah! Aina! Come here '' dom kramar om honom, jag tar tallriken och reser mig, Aina och Aleah har satt sig igen och alla som trodde jag skulle krama Justin, gick jag åt sidan och gick in till köket. Min dag är helt förstörd! Varför var Perrie verkligen tvungen? Seriöst.
''what's going on beeween you and Justin? '' Harry la sin arm om mig. 
''nothing'' jag slänger ner tallriken i diskhonen och går ut till hallen. Jag drog på mina uggs och vinterjackan, vintermössan innan jag smällde igen ansiktet på dom alla. 
Tack vare Justin och Perrie så är min julkänsla helt och hållet! BORTA! Poff!

Sorry! Sorry! Förlåt verkligen men detta har varit stressat som bajs?! Jag sväär! Detta blev smått udda men det får ni leva med ;) Men Victoria's Secret show är väldigt frestande ;) PUSS

Fyfan?!

Gud! Vad jag hatar snöö!! Det är det mest värsta som finns!! GUD?!