Helsingborg.

Hej finaste läsare! Jag har lite information, idag på långfredag ska jag iväg till Helsingborg och jag tror inte jag kommer kunna uppdatera för jag ska vara där tills måndag! Då jag åker hem. 
På Tisdag är jag säkert back on track så ni vet, så ni inte undrar ifall jag har försvunnit mitt i ingenstans! Kanske uppdaterar på bloggen eller något :) Ha ett bra lov som som har och GLAD PÅSK! :) SvejsSvejs! :)

Kapitel 14 - Unexpected surprise!

Tidigare i Only You:
''Fine. '' Andie tänkte inte slösa sin tid på att säga förlåt till Viggo som barnslade sig, hon ökade sin hastighet och lämnade Viggo ensam på vägen med tankarna sakta bortförda med Andie hack i häl. Varför ska hon lämnade Andie Viggo igen när hon äntligen kom tillbaks? Han som hade saknat henne såsåså! Och nu inom 2 månader försvinner hon.. 
Men som sagt. Det va bättre att få reda på det nu än sen.. eller? Emotions running like a dog everywhere.

 - Ingen bild i detta kapitel! -
 
 
Jag fixade klänningen lite extra och kollade min sminkning en sista gång samtidigt som det ringde på dörren och våra nästsista gäster inväntades. Jack. 
Jag öppnade dörren och log fejkat mot Jack som hade en fin vacker tjej vid hans sida
''Hello Andie '' han kramade mig stelt innan jag log överdrivet mot hans ''kompis''
''Hi Jack, welcome.. '' jag riktade mig mot hans igen och log snett innan jag vände ännu en gång blicken mot hans ''kompis''
''Well Andie, this is Janice. Janice this is Andie. '' vi skakade hand med varandra innan Jack försvann in i köket medans jag väntade in Janice
''Lissen it up your little twat, i don't care who the heck you are! But YOU are not gonna destroy what's going on between me and Jack okay! What we have is Love and If you do, i swear i gonna cut you to little peaces and the grill you and feed you too african dogs! Get. It? Good. '' jag log skämtsamt och ville skratta rakt upp i Janices ansikte för hennes roliga tomma hot, hon vänder klacken innan jag försvann in i köket där alla hade anlänt förutom Viggos hemliga gäst.
''I have a secret guest that's coming in any minute so maybe you guys can hold for some seconds? ''
Alla småpratade en stund med varandra men ingen ville börja med de serious and heavy talk ännu innan den sista gästen dök upp. Jag gosade lite med Niall, småpratade med honom och försökte ignorera Jack brinnande blick. 
När Viggo kom tillbaks kom han i hand länkade med en annan tjej, hon hade fint leende och verkar ser ut som någon jag VERKLIGEN skulle gilla!
''Guys, this is Natalie.. my girlfriend. '' han pussade Natalie på kinden och jag reste mig hastigt och kramade om Natalie
''Hi Natalie, i'm Andie, Viggos sister! So nice and good to finally see you! You look so much prettier than he told me '' jag lät som vår mamma men jag kunde inte hålla de, jag fick äntligen se den efterlängtade Natalie! Natalie kramade mjukt om mig tillbaka och skrattade åt mig, 
''Aw! Nice to see you too hunny! Viggo told me so much about you! '' jag log och kände att Viggo måste vara överlycklig att ha Natalie som flickvän! Jag vände mig mot Niall och drog ur han från soffan
''come on hun, time to eat.''
+
''So Andie, how is the memorie going? Is everything falling on place? '' Jack frågade mig som han vore en gentleman och bete sig värren än en jerk, om Janice visste hur han brukade tälta utanför sjukhus rummet få väntan på att jag ska acceptera honom.
''Fine.. Just fine. '' muttrade jag och kände att min idé skulle bara göra allting värre, desutom har alla växt upp och försöker glömma förflutna. 
''So how about desert everyone? '' alla andades ut ett ''yeah'' innan Viggo försvann ut för att servera deserten. När han kom tillbaks la han de på bordet och mumlade ett ''digg in'' och alla tog en liten del av min förberdda tårta jag gjorde.
''Well sence your been gone and haven't call or text i just wanted to know nothing else! Just wanna be polite. ''
''well i thought that you had contact with Enessa? ''
''yeah but that didn't last long, we texted a few times and then it just stoped. And besides i wanna here it from your perspective too.. '' 
''Okay yeah whatever.. '' muttrade jag och Niall tog i min hand under bordet och gav mig en ''ta det lugnt nu'' blicken mot mig. Jag suckade och andades ut all bullshit jag just sög in. Som man säger ''Inhale the good shit and exhale the bullshit ''
''so Janice... what are you too Jack? he's friend?, Date? Girlfriend? Tell me Janice, what are you too him? '' jag gav henne en retande blick som komunicerade mellan oss. Hon gav mig en mördar blick innan hon andades tungt ut och vände sig mot Jack som hon log mot
''Tell her Jack, what am i too you. '' hon vände blicken till mig och tittade uppmanande mot mig och skickade mig en signal ''watch this bitch! '' jag gav en tillbaks med blicken ''Oh, I'm watching ''
''We are just friends.. '' hennes leende svagades snabbt ner och kollade på Jack med en förvånad blick. Jag gör allt för att hålla mig från skratt men ett flin bara dök upp och jag kunde inte stoppa de nu.
Janice blick tydde riktigt noga på att hon hatade mig men de sket jag i, allt jag hade på tankarna var hur dissad och totalt ägd hon blev rakt framför ansiktet på mig. Plötsligt ställer hon sig upp och drog ner klänningen lite kort och allt nästan gick i slow motion, hon gav Jack en riktig örfil och bitch blickade mig totalt, hon försvann in i hallen och alla följde henne med blicken, hon tog sina skor, sin skinjacka i sin famn och mötte oss.
''If  we are just friends... what on earth am i doing here? '' de va det sista hon sa innan hon smällde igen dörren och lämnade oss med en pinsam tystnad.

Förlåt att jag inte har bloggat! Var inte på humör och visste inte HUR jag skulle planera in detta! Men men här har ni och förlåt för så kort! P&K!

Tänkte presentera karaktärerna på riktigt och ordentligt ;)

Förlåt så sent efter men, jag ville vara säker med att hitta rätt karktärerna innan jag gav ut fel information! Men här är dom!
 
1. Här har vi våran fantastiska huvudkaraktär! Andrea -Andie- Swanshon! Som är den riktiga heta snygga fantastiska Victoria Secret Modél! En VS Änglen Adrina Lima!
 
2. Sedan har vi den heta brossan i Swanhson familjen! Villiam -Viggo- Swanshon! Som är den riktiga heta som är med i Pretty Little Liars och är med i A-teamet! Keegan Allan!
 
3. Sedan har vi den fina underbara heta snygga ass fina Ex-Bästisen med bästa Andie. Vi har Jackson Bellwaries! Som spelar den snygga heta Douglas Booth!
 
4. Vi har en annan Ex-bästis på spel som snart kommer tillbaka! ... Ops. Men men! Här har vi den fina bästisen Enessa Johns Som spelar skåderspelerska i serien Gossip Girl! Liverly Blake.
 
5. Vi har en -som kommer- svartsjuk men lugn vän - på G med inom spel för Jackson! Hon är vacker, hon är fin, hon är allt en kille vill ha enligt Andie men vem är denna tjej? Klart det är hon. Mörkt hår vacker bra skåderspelerska som spelar Janice Blake, Det är självklart Miley Cyrus
 
7. Nu kommer den hemliga flickvännen Viggo döljer, hon är en tjej han har dejtat på ett tag men Andie har ingen anning om vem den tjejen är, har hon ens hört talas om ''Dejta'' inom Viggos ord? Nej men här kommer hon! Den fina tysta lugna och fin i sin harmoni! När du väll känner henne då håller hon ALDRIG tyst ;) Vi har den fina flickvännen Natalie Houstton! Som spelar Spencer i Pretty Little Liars. Det är i själva verket Troian Bellisario!
 
8. Vi har den okända tjejen som inte har dykt upp ännu i novellen men dyker upp snart i nästa hörn! Hon är lugn men Random i sin stil, hon gör ALLT för att bli Designer som hon drömt om sen hon började gå! Den vackra fina utseende och sin äckligt rika personlighet som hon döljer så gott som det går! Vi har Melissa Bennisario som är den riktigt fina skåderspelerska Lilly Collins

Det var nog faktiskt alla, men nu är det så att alla dom karaktärer som kom mitt i igenstans kommer att dyka upp i novellen strax!  Det kommer säkert fler men just nu nöjer jag mig med dom! Just hold on tight så är det bra ;) :) Ha de bra! KRAMIS! Kapitel kommer jag jobbar på de! P&K / M

Följ mig på Olika grejsimojser!

Följ mig på Weheartit - Min Wehearit
Min Twitter - Min Twitter
Min Youtube Account - Min Youtube Account
Min Novell-Email för kontakt - [email protected]
Min tumblr - My Tumblr
Min vanliga blogg - Min vardagliga blogg
 
Min facebook. Jag gillar inte att adda människor jag inte riktigt känner.. tack för förstående! :) Resten är fritt att bara följa!! :)

FörlåtFörlåtFörlåt!

Jag lovar och svär jag skrev ett hur långt kapitel som helst igår! Ni skulle ha sätt, mina fingrar bara skrev och skrev o allt kom ur mitt huvud och hjärta... men vad händer? Jo jag glömmer spara och jag gjorde en sak som tog hur lång tid som helst och sen när jag kommer in i rummet igen har min syster stängt ner locket så när jag ska öppna det igen är jag utloggad och måste logga in .. och då hade inte ens hälften sparats, så jävla ledsen och besviken jag blev men ska göra om och förkorta den lite men får se hur det blir! Jag är verkligen ledsen och förvånar er inte alls att ni blir trötta på mina dumma ursäkter! Förlåt ännu en gång men ska gottgöra er! Men ni får hjälpa mig lite här nuuu! P&K / M

Kapitel 13 - Reactions react pretty bad

Tidigare i Only You:
Jag log och la undan bilden medan jag rotade igenom byrålådorna där jag hittade min Iphone 5 lite dammig, satte jag den på laddning, försvann jag ut till vardagsrummet som jag minns var alltid mörkt och syrebrist nu var öppet, ljuset och fullt med nytt syre satte vi oss ner och tittar på nya filmer som nyss kommit ut. Jag log och kände mig som hemma igen, men hur ska jag berätta för Viggo att jag ska iväg igen, men långt bort nu, inte 20 minuter med pendeltåg. Utan andra sidan jorden i Usa på Universitet Melloniecárds i Miami när jag äntligen har kommit tillbaks igen.. 
När jag just satt min fot hemma igen ... hur blir det med Viggo nu då? Det är någon jag får lösa, har bara 3 månader på mig.
Ingens Perspektiv: 
1 Månad senare
 
Tiden flög iväg, Andie känner hur tiden rinner, hon får aldrig ''tillfället'' att berätta om Universitet hon blev antagen till. Att sitta där, höra jämt och ständigt om hur glad Viggo var att Andie äntligen mår bra igen och hon har fått minnet tillbaks gjorde honom otroligt glad men det gjorde det inte lättare att dra upp för ämnet för Andie. 
Att sitta där, höra honom prata om framtida grejer han och Andie ska göra knagde hud från henne, att sitta där och nicka med ett fejkat leende rev upp henne i tusen delar. 
Att höra att det ska åka på kryssning jorden runt och göra nallar och en massa. Andie kunde tillslut bara inte hålla sig, hon va tvungen, syret började ta slut och hon såg säkert röd ut. Att kväva sig själv är kanske inte det bästa altenativet! Man kan ju inte kväva sig själv... hon önskade verkligen att hon kunde. Tillslut slängde hon sig häftigt bak och chippade efter luft, att ha släppt ut sig och gav sig ännu en gång för ''Självmordsförsök'' 
''Andrea? What are you doing... '' Chippadens försökde hon lugna ner sig och andades lugnt in medans Viggo storögd tittade på henne
''Trying to make suicide... ''
''Why.. are my idéas that bad? '' Andie suckade och hon bara väntade inombords hur hans humör kommer ändras. Bara väntar på stunden.
''No.. it's none of your idéas.. they are all great. it's just that.. ehm. ''
''What? ''
''I'm going to college in 2 months time.. '' BANG! DÄR SPRACK DEN! Bara vänta på reaktionen.. 
Där förstenad sitter Viggo, tar och suger in varenda ord jag yttrade till honom. 
''okay.. where? '' det kändes som han skulle explodera mitt framför nästan på Andie, att yttra något ord känns som han ska övervälla och skrika på mig i butiken.
''Melloniecárds.. ''
''Where? Here? In London... even in UK? ''
''No.. Miami in US.. '' hon var alldeles för rädd för att ens yttra orden till honom. Han nickade förstelnat och tog det bättre än vad jag trodde att han skulle... men bara vänta. Han kommer att nämna det i nästa gång vi bråkar, Viggo är alltid så, för att vända något emot mig! ALLTID.
''So... let's talk about something else.. ''
''Let us just go home shall we? '' han reser sig hast, krånglar ur sig några sedlar. Slänger det härst på bordet innan han flyger ifrån affären, medans jag står kvar helt förvirrad. Tog han det bra eller inte? 
Mina ben verkar reagerar så jag springer ut efter Viggo som har kommit en hel del från mig
''Viggo please don't be mad at me.. i'm sorry! It happend when my head was all gone! I planed it with Enessa but i don't even know if she will even go.. ''
''It's okay.. '' muttrade Viggo fram
''Okey then.. why in a big hurry? '' hans hastighet saktar genast ner och Andie flåsar jämte honom, han gav henne ett fjantig blick innan han tittar framför honom och mötte folken som sprang runt omkring runt om honom. Att man Aldrig är ensam.
''because i wanna go home and i'm tierd.. ''
''oh yeah really? ''
''mhh.. really. ''
''Fine. '' Andie tänkte inte slösa sin tid på att säga förlåt till Viggo som barnslade sig, hon ökade sin hastighet och lämnade Viggo ensam på vägen med tankarna sakta bortförda med Andie hack i häl. Varför ska hon lämnade Andie Viggo igen när hon äntligen kom tillbaks? Han som hade saknat henne såsåså! Och nu inom 2 månader försvinner hon.. 
Men som sagt. Det va bättre att få reda på det nu än sen.. eller? Emotions running like a dog everywhere.
Jag vet. Kort. Men det va allt jag fick ur mig, värre en bajs! Jag vet! Jag vet jag vet, fortfarande i Kiss-Bajs ålden! Men det får ni leva med okey?! Kan ni krama fram någon kommentar kanske? :) Pusssii!

INFORMATION JAG HELST VILL ATT NI SKA DELTA! TACK :D

Förlåt! För frånvarande, tillbaks till skolan och deras dumma höga krav på oss! Ska gottgöra er promiiiise! Men ni får hjälpa mig litegranna, att komm igång med hela skiten! För jag skrev ju att Andie skulle till Universitet men mellan dom 3 månaderna vill jag ha lite HELP! SÅ SKRIV vad som kan hända okej? Skulle verkligen uppskatta det! Och som gengäld kommer jag upptera betydligt bättre och skriva LÄNGRE kapitel! How about that? :) P&K

Kapitel 12 - I'm back

Tidigare i Only You:
''please Andie.. talk to me '' 
''Why? ''
''Cause i need u.. i really do.. ''
''How can you be so stupid? Ha?.. be so freaking stupid! ''
''Andie, i'm sorry.. '' hulkade Enessa fram. 
''How can you turn me down like this? Seriously?! '' hon rester härskt och försvinner in på rummet medan det faller ännu mer tårar från henne, hon kunde bara inte förstå varför hon reagera såhär? Tror hon att vi kommer att överleva utan pengar? Att det är bara Enessa som skulle jobba för skiten? 
Trodde. Hon. Fel.
EN LITEN INFORMATION NEDANFÖR, NI KOMMER SE, SÅ JAG HOPPAS NI LÄSER DEN SKULLE UPPSKATTA DET! TACK :) - Hoppas ni förstår min förvirring.
 
 
 
 
Kvällen 2 dagar innan vi skulle bli vräkta ur huset försvann jag ut, jag klarade bara inte mer av Enessas eviga tjat. När jag väll försvann var jag med Niall rann tiden så när jag kom hem var jag dödstrött, dagen efter vakna upp till ett tomt hus, allt som är kvar är min säng, mina grejer ner packade som jag missade igårkväll för jag var så sömning och somnade direkt. Att gå till runt i den väldigt stora och toma lägenheten plötsligt ser en lapp uppklistrad på huvuddörren ute i hallen, signerad av Enessa
 
Well i'm heading of to Leeds.
Had some good moments with you, hope i can re-spend them again but that is something i'm willing to put in a box and forget about. 
Thanks for everything.
Enessa. 
Att packa ner resten av grejerna, montera ner sängen och ringa Niall för att hjälpa mig ... det kändes hur jävla gött som helst, Speciellt när jag äntligen lämnade av nycklarna till ägarna runt om stället vet du hur skönt de kändes eller? Det känndes skönt på någon obehagligt konstigt sätt. När han släppte av mig hemma igen hos mamma fick mig att få gamla snillebilder från när man va ung.
''Thank you for everything Niall, just drop off the things here and i can put them inside myself ''
''no-no let me help you.. ''
''No, really i'm fine.. '' han reste sig från förarsitsen och började dropa av mina grejer utanför huset. Fast jag knappt känner Niall så är han så grymt snäll och hjälpsam.. När Niall kör iväg för att jobba står jag utanför huset, jag suckade innan jag knackade svagt på dörren, plötsligt kommer någon kille öppnades ser ut som någon i min ålder fast liteee äldre.. han såg ut som. Mig. 
''Andie? ''
''Yeah... i'm back. '' mumlade jag och fick en kropp överslängd på mig i en påträng kram. Viggo kramade hårt om mig och jag log när han drog sig undan och tog tag om mina axlar mjukt och granskade mig
''God what i have missed u sis! '' 
2 Veckor senare
 
När jag och Viggo anlände till starbucks för fika och en förreningsträff så berättade Viggo långsamt hur mina 3 månaders frånvarande från huset, hur Viggo ringde efter hjälp och hur två män kom klädda och frågade efter mamma och hur hon blev iväg skickad var rena pinan att lyssna, hur hon skrek, hur man hörde saker slängas i mark berättade Viggo detaljerat, när männen berättade att hon har besöksförbud 1 månad tackade Viggo för hjälpen och bad tyst åt dom att ta hand om henne försvann hon, han var där efter första månaden men blev utskickad på direkten av vattenfärg och färgpennor slängades mot honom och mammas skrik om hur mycket hon hatade mig och Viggo lämnade han platsen och återbesöket blev uppskytet varje dag.
Jack pendlade varje dag här förr i ett hopp att jag skulle återkomma men efter 2 månaders framotillbaka pendlande släktes hoppet. Nu var han knappt här var tredje måndad. 
Hur jag berättade hur bra jag hade det tills vi kom in i ett gräl om hyran som särade på oss och hur Enessa mystiskt försvann tillbaka till sin familj hemma i Leeds hade jag inget mer att göra än att bara montera ner sängen och plocka ner mina saker i låda och flytta tillbaka hem igen. 
Vi åkte hem igen och där bytte jag om, satte på mig en rosa tröja som var textad med Vans på och pyjamas byxor och satte upp mitt hår i en slarvig knut när jag plötsligt märkte någonting... en bild på mig och en kille jämte med olika grimaser händes på snett vid min spegel som fångade min uppmärksamhet, jag tittade på bilden och gnuggade lite på den. Jag log och la undan bilden medan jag rotade igenom byrålådorna där jag hittade min Iphone 5 lite dammig, satte jag den på laddning, försvann jag ut till vardagsrummet som jag minns var alltid mörkt och syrebrist nu var öppet, ljuset och fullt med nytt syre satte vi oss ner och tittar på nya filmer som nyss kommit ut. Jag log och kände mig som hemma igen, men hur ska jag berätta för Viggo att jag ska iväg igen, men långt bort nu, inte 20 minuter med pendeltåg. Utan andra sidan jorden i Usa på Universitet Melloniecárds i Miami när jag äntligen har kommit tillbaks igen.. 
När jag just satt min fot hemma igen ... hur blir det med Viggo nu då? Det är någon jag får lösa, har bara 3 månader på mig.

Jag vet det skulle ha kommit sen i söndags men jag blev upptagen med mitt hemma sen så igår hade vi typ teater med klassen och var borta hela dagen. Vi var på ett ställe som kallas Falkhallen.. fick inte ens träna igår. :( Och samma idag också men slutade rätt tidigt idag men blev hur jävla trött som helst nu, ska bara läsa, äta, kolla Despereat Housewives och sova hela imorgon för att vi har studiedag OOOOCH är borta IGEN på fredag så vi får se hur det blir med uppdateringen, Alltingen imon, torsdag eller helgen.. Sorrysorry! :) Hoppas ni gillade kapitlet! Förlåt att det blev så kort. Och hoppas jag inte fuckar upp allt för jag är extremt trött PÖÖSS! / Majmona :)

Q/A - Läsar frågor :)

Hej Ella :) Kul att du gillar novellen nu som jag är värsta amatören och kan ingenting! ;( Menmen.
Jag har visat mig förr och så gärna skulle jag kunna göra det igen! Okej kan börja såhär
 
Hej! Jag heter Majmona och kallar mig själv för M på bloggen ;)
Jag går i 8an på Tullbroskolan i Falkenberg, är alltså 14 och ska fylla 15 till April :) HYPAD SOM FAN! 
Har en vanlig blogg här - KLICKA HÄR!
Älskar One Direction - Noshit! 
Pertty Little Liars lover! Och Despearet Housewives med :)
Volleyboll på fritiden, lyssna på musik, spela trummor, chilla med vänner och äta unhealty fööd! ;) Mina föräldrar är från Gambia som ligger in Africa. Lyssnar allt till Hip-pop till R&B till vanliga pop låtar. Dubstep, allt förutom rock typ... jag kryllar om friends men stannar med helst några typ! :)
Min favorit i One Direction, måste vara den Irlänska blonda hetingen! Och Krulltotten :) Sen älskar jag alla andra! <3 Vilken Album? Båda två, vilka låtar i båda albumen? 
1. Rock Me
2. Teenage Kicks
3. She's not afraid
4. Little Things
5. Heart Attack
6. Kiss you
-
1. Up All Night
2. What makes you beautiful
3.One Thing
4. More than this
5. moments
6. i want!
7. Tell me a lie! 
 
Jaja, såhär ser iallafall jag ut :) 
 
Kapitel kommer upp snart! Har börjat på de :) Kramis Kramis!
Kapitel 11 är under :)

Kapitel 11 - Disappointment night.

(Bild kommer)
Tidigare i Only You:
Enessa [12.45]
Where are u? Please come home.. x

I'm fine okay! Am at Mc Donalds eating with Niall, coming home soon x
 
Enessa [12.47] 
Thank god?! x
 
''I'm done, how about you? ''
''Done! '' vi tog våra grejer och försvann ut och Niall körde hem mig igen

När man tackar och kramar om Niall och sticker in huvudet genom dörren, springer en förvirrad och orolig Enessa i mina armar och grillar mig med frågor om vad som hade hänt, trött som jag är ignorerar jag frågorna och svänger undan, slänger mig i soffan, blundar ögonen innan plötsligt Enessas trötta röst kommer igenom springorna.
''Hello? I'm trying to talk to you.. ''
''Of course you doo.. '' mumlar jag och suckar irriterat. Jag öppnar ögonen svagt och ser Nessas trötta blick, jag öppnar ögonen helt innan jag flyttar på mig och jämte slänger Enessa för att höra de hon tror ''saftiga'' detaljer, typiskt hon.
''So, what happend? You just disapeard.. '' Jag berättade det jag mindes från gårdagen för jag var väldigt borta. Timmarna gick, förklaringen blev desvärre längre, att bara sitta och titta på Enessa gjorde mig trött redan.
''Okay, let's eat something '' 
''yes! I'm starving.. '' muttrade jag och försvann in i köket där jag öppnade kylskåpet som var. Tom. Ingenting, bara 2 veckors gammal mjölk.. treeeevligt.
''There's nothing to eat! '' skrek jag
''What?! ''
''There's Nothi- ''
''I heard you Andre '' skrattade hon fram och kom in genom köket. Hon viftade handen mot mig för att jag skulle akta mig, jag aktade mig och hon öppnade kylskåpet igen
''What in the hell? Where's the food?! '' hon stände kylen och öppnade skafferiet vilket var lika tomt. 
''let's go for a shopping.. ''
''sure.. '' muttrade hon osäkert och försvann ut till hallen. Jag tittade mystiskt efter flickan som försvann ut till hallen. 
-
''Sorry, the payment is not made throw.. '' mumlade kassörskan. Jag stirrade på Enessa som blev förstörd för varje minut som gick, 
''What? No, i just got money .. ''
''but it must me finished or something, i'm sorry theres not much to do ''
''let me pay for it '' säger jag och kommer in i samtalet, Nessa tittade förskräckt på mig och skakade häftigt på huvudet
''no! I can handle this! ''
''well how is it going for you? Clearly NOT so good.. '' spottade jag fram i ansiktet på henne. 
''Fine?! Buy the freaking food, i wait outside! '' jag stormade ut medan jag ursäktade kassörskan för scenen vi skapade och betalade för maten. Jag packade färdigt och innan jag lämnade affären tittade jag på människorna som diskret tittade på mig med blickar 
''So what are you looking at? Isn't normal for people sometimes to cause so drama or what?! Excuse you.. '' spottade jag fram i var enda ansikte, jag lämnade Butiken härskt och gick ut till Enessa som stirrar ut framför sig, jag suckade och satte mig jämte.
''I'm sorry for yelling at you in the store, i just was.. a bit worried about you that's all ''
''i have something to tell you, ''
''aha? ''
''we'll be evicted from the house next week.. '' tårar strimmade ner sakta från ögonen, jag satt där och åt upp varenda litet ord från hennes mun, vadå vräkta? 
''What do you mean? We always pay the bills in time? ''
''Well, i losted my job and i couldn't find a new one okay?! I'm sorry. '' där bröt hon sig och hulkade som ett litet barn, jag satt där och försökte andas normalt. Men va? 
Hjärnan la av och körde sitt egna race, jag reste mig upp och lämnade Enessa ensam på bänken utanför affären. Jag bara gick, gick och gick. Visste inte vart jag skulle ta ann.. 
+
-Ingens Perspektiv-

Hulkandes tog Enessa påsen och lämnade affärens bänk och gick hela vägen hem med blickar slängda hit och dit från människor, Enessa bara förstod inte varför Andie lämnade henne så? 
När hon kom genom dörren satt Andie i greddarställning och tittar på teven ointressant. Enessa satte sig jämte och tittade på Andie som ignorerade henne totalt, 
''please Andie.. talk to me '' 
''Why? ''
''Cause i need u.. i really do.. ''
''How can you be so stupid? Ha?.. be so freaking stupid! ''
''Andie, i'm sorry.. '' hulkade Enessa fram. 
''How can you turn me down like this? Seriously?! '' hon rester härskt och försvinner in på rummet medan det faller ännu mer tårar från henne, hon kunde bara inte förstå varför hon reagera såhär? Tror hon att vi kommer att överleva utan pengar? Att det är bara Enessa som skulle jobba för skiten? 
Trodde. Hon. Fel.

Varför reagerar Andie såhär?
Vad tror ni Enessa kommer att gö?
Kommer dom att hinna jobba ihop pengarna? 
Kommentera så får ni la kapitel snart :)
Sorry att de tog lite tid, hade noll inspiration tills ... några minuter sen ;) // M

On ma waay!

Jag är påväg! Ska typ bah, ehm yepp någonting! Men jag ska börja skriva nu när jag har chansen! KRAM KRAM :) 
Bjuder på denna awesome bild! <3

kapitel 10 - just a beautiful mistake.

Tidigare i Only You: Låt efter låt kom och jag blev svettig och gick ur dansgolvet, jag tog en ny drick och kände mig liksom välkommen tillbaka till det gamla! Det va gött.
Efter drickan sprang jag tillbaka dansgolvet där Nessa försvann, jag kollade mig omkring innnan jag reste på axlarna och började dansa. Plötsligt kände hur 2 solbruna händer slank genom min formliga midija och vände mig om kollade på dess blåa ögon. Hur fina ögon ögon är inte det?
Jag brydde mig inte om mer utan bara lät kroppen ta över hjärnan. Dansade och släpte mig själv från alla tankar. Men kommer jag göra något dumt ikväll? Det får min kropp ta ansvar för.

-Ingens perspektiv-

När den mystiska pojken hade lagt sina solbrända armar runt om den förvirrade och fulla lilla Andie öppnades en ny värld för den mystiska pojken. Han blev stum, som det vorde en saga som sattes på replay och aldrig kom ur, den vackra mest människa på jord här, är runt hans armar. 
''Wow '' slank det ur honom. Han kunde inte hålla det, plötsligt släppte han tyst ut ett stön vilket fick Andies förvirrade ansiksuttryck att mjukna upp innan hon fnissade förfult och vände sig om, låsades om att världen hade satts på paus och livet rann inte ut. Allt stannade upp, hon började dansa men den mystiska pojken stod förstelnad över hennes vackerhet. 
''tell me your name beautiful '' slank det ur pojkens små läppar. När han mjukt placerade sina läppar på hennes korta hals, hon fnissade ännu en gång och vände sig om och la armarna runt om hans hals.
''Andie '' viskskrek hon. Pojken drog ur henne från den svettiga klungan av människor som tydligen inte verkade bry sig om morgondagen, som det vorde deras sista dagar vid liv. But you never know right?
När han placerade henne vid soffan och gjorde sig redo för ett samtal med skönheten vid namn Andie
''well Andie, how does it become you are on your own on the dancefloor? ''
''well my buddy just slipped out of my side i guess '' vakterna börjar tömma folk från klubben som tydde att det va stängningsdags. 
''How about to go to my place and talk there? Maybe tomorrow morning you can call your buddy of yours? ''
''Sounds fantastic '' fnissade hon fram. Pojken tog hennes hand och gick ut i klungan där folk trängde sig igenom klubben.
 
Jag lägger husnycklarna på bordet innan jag vände mig mot Andie som var rätt klädd vardagligt, medan vissa andra klädde sig ibland överdrift när det gäller fest, 
''this is your place? '' säger hon drömskt innan hon vinglade igenom hallen utan att dra av sig skorna, skulle nog gjort likadant ifall jag var i hennes situation. Men jag är nykter som en bil på full tank, inte fått i mig en endaste droppe alkohol,
''want some water? '' kanske är bäst ifall hon nyktrar till litegranna. Hon skakar grimaserat på huvudet, hon snurrade runt och tappade fästet om sig själv och föll ner i soffan, ett klingade skratt slank ur hennes läppar och klappade på soffan gämte henne
''come and join' me '' viskar hon, jag ler och sluter snart hennes sida .
+
Morgonen kom fortare än vanligt? När jag vaknade så kollade jag mig omkring i vardagsrummet och såg att vi hade somnat i soffan, jag sätter mig upp, drar händerna över håret och ansiktet innan jag skakar livligt på huvudet innan jag reste mig upp och försvann in på toan för att ta en dusch. När jag kom tillbaka såg jag Andie sittandes lite sådär trevande, hon mötte min blick och suckade tyst, hon masserade sin panna, jag försvann in i köket och hämtade medicin till henne och fyllde ett glas vatten.
''here, heres some aspirin and water '' hon log mot mig och jag satte mig jämte henne,
''how are you feeling Andie? ''
''I'm really sorry to distroy everything but, who are you? '' jag flinade lite innan jag berättade allt för Andie vem jag var och hur vi träffades, eftersom jag inte hade fått i mig någon droppe alkohol så var jag nykter och kunde berätta vad jag minns från igår. 
''Okay, i can tell you everything If.. we go to Mc Donalds ''
''Sure! I'm starving! But your buying '' jag skrattade trimferande innan jag gick in i rummet för att byta om, jag drog fram en tröja och mjukisbyxor till Andie som jag slängde till henne när jag kom ut igen
''here, use these. '' hon tackade och försvann in i badrummet. 
-
 
När vi kom in genom dörren in till den varma resturangen och några härliga lukter av hamburgare och pommes kurrade min mage så att Niall hörde, han började flina och jag tittade åt sidan,
''what?! I haven't eat for hours! '' skyllde jag ifrån mig rodnades och gick sakta mot kön framför oss. När vi beställde det vi ville ha satte vi oss vid ett bord och började prata random. 
Vi berättade mycket för varandra vilka vi var och plötsligt vibrerade i mjukisfickan. 
 
Enessa [12.45]
Where are u? Please come home.. x

I'm fine okay! Am at Mc Donalds eating with Niall, coming home soon x
 
Enessa [12.47] 
Thank god?! x
 
''I'm done, how about you? ''
''Done! '' vi tog våra grejer och försvann ut och Niall körde hem mig igen

TRÖTT! Här, förlåt att det tog lite tid, men här! Kram :)
 

PÅGÅNG!

På gång På gång! Kapitel skrev jag lite men tja... den är på spara som utkast till imorgon antagligen! PS: Ni kanske ser Kapitel 10 - blablabla something där! Det blev en publiserat men det va inte med meningen! Min lillasyster fattar inte ordet ''RÖR INTE!'' har tagit bort det men försvinner nog snart! Bye lovlies! Tack för att ni tittar in :) x 
Kapitel 9 finns längst ner, bara att scrolla ner litegrann! :)
// M

kapitel 10 - messed up fuck!

 
 

Nu har jag en historia!

Jag ska berätta över min dåliga uppdatering! .. no story faktiskt ! I'm sorry okay! I really am! Jag känner att jag behöver tänka lite till ifall någonting kommer att hända mellan Andie och Mr. Secret boy with beautiful eyes! Hoppas ni vet who it is ;)

Behind these shades there's something you are willing to know about - Intro

Tjejen som är udda, går med glasögon i skolan som alla vill undvika. Som ingen vill titta eller lära känna, bara reta, glo och hånas. Den tjejen var jag, Izabella Gonzales. Fredagseftermiddagarna när alla slutar är för det mesta korridorren är det fullt med elever, med handen på glasögonen och väskan i ett hårt grepp, trycker jag igenom mig själv genom strömen för att komma ut, när jag äntligen kommer ut går jag runt skolan lite. Det är lunchrast och alla har något att göra, förutom jag, jag kommer till basketplanen och glodde lite på alla svettiga heta killar som spelade. Jag satte mig ner vid bänken lite längre bort, drog fram boken från väskan jag bar på. Att läsa är avslappnade, speciellt när man kan blicka killarna då och då, när jag en gång drog blicken från blicken och kollade på spelet såg jag hur Zayn hade blicken på mig. Han log clashit innan han fortsatte med sitt. Omg, gav Zayn Malik just mig en blick? Jag dör. Med heta rodnande ljusrosa toner på kinderna vänder jag mig tillbaks till boken, där orden har ändrats till en soppa och jag läste om samma mening om och om igen! Asså, Zayn snyggaste, hetade, finaste, sexigaste Malik gav mig ett leende. Jag dör.
''Hey, Glasses! '' jag reste blicken och kollade mig frånvarande omkring och tyckte jag hörde någonting
''Yes you! You there.. '' jag tittade på planen där alla killar hade stannat upp och tittar med roande blickar på mig. 
''Wanna join'? '' Zayn nickar mot planen för jag att skulle vara med, jag nickade hastigt nej och stängde igen boken.
''No thanks, continue with yours, i'm just reading.. '' det förvånade mig att jag hade talförmågan kvar. Borde inte jag vara död vid de här lagret? Alla förvirrade tankar snurrade medan killarna tydligen väntade på att jag skulle ge mig
''C'mon! Let's play! '' jag log snett men nickade nej ännu en gång innan jag kände hur mobilen vibrerade, jag letade mig igenom min militär jacka och såg hur Janice ringde.
- Bella here. 
- It's me, Janice
- Hiya Janice, what's up?
- Nothin' chilling. Just wanted to here if your busy this afternoon? 
- Nope! I'm free, why? 
- let's do something! 
- Sure! How about i come to your place and we can do something then? 
- Absoluty! 
- Cool bye! hon la upp utan ett hej vilket jag är ganska van vid när det gäller Janice. Jag suckar innan jag låser mobilen och tittar på killarna som har vänt sig till sitt. Jag reste mig upp då tog matchen slut, plötsligt kommer Zayn vid min sida.
''Join us tomorrow afternoon? '' jag suckade tyst innan jag kollade på honom, jag skakade på huvudet igen.
''I can't i'm busy, ''
''With what? ''
''My friend, Janice ... i'm going to Riders these holiday .. to her place.. ''
''Janice... Janice Heavenover? '' 
''Yeah, why? '' han nickade stumt innan han försvann in i sina tankar. Jag tittade på vägen innan jag vände mig mot Zayn. Han va lika tyst och kollade vägen framför sig
''Zayn? What's wrong? ''
''It's just... Janice.. she's someone YOU are NOT supposted to hang with, we were best friends.. we like off like hooked up, but she was so bitchy and such a controllfreak! ''
''She's my only friend i have Zayn.. i need her ''
''trust me, you don't. We are friends right? '' jag stannade upp medan han fortsatte gå. Jag blev helt stum.. kallade han oss för vänner? Jag och han, på helt olika statusar? Han på helt populär och jag är någon man ska undvika vid affären när jag vinkar och skriker personens namn.
''You.. ehm Coming? '' utan att tänka på att mina tankar har fört mig till en annan planet kommer jag tillbaka till Jorden i Europa, England här i London. 
''Yes! Course, just thinking.. '' mumlar jag innan jag springer tillbaka till Zayn som tittar undrandes på mig. 
Detta kommer att bli Awesome! Men hur blir det med Janice?

Något snabbt jag blandade i hop, kommer nog bli små delar men ehm? Annars kommer la sen ett vanligt Only you kapitel snart! :) Fick idén på taken bah! Kramkram! :D