Dance our tears away Chapter 3

jag kände två fingrar hårt tryckas mot mitt soleplexus och all min andan försvann. Jag försökte få luft men luften var tömt inom 2 sekunder. Jag blev nerputtad på marken och låg där med syrepanik. Dom började spotta på mig så det kom i ansiktet och i håret, vid munnen och på kläderna
''dirt, all you are is dirt. '' dom lämnade kvar mig på marken att kanske dö, är detta mitt slut? är livet slut för den hårt dansaren Bennett Hauston? Sakta kände jag hur allting suddades ut för mig och jag blundade. Jag andades för sista gången. 
(Bild kommer)
Jag öppnade sakta ögonen men blundade hastigt över det starka ljuset. Är jag i himlen eller?  Jag blundade igen och snabbare för att vänja mig vid ljuset, när ögonen äntligen hade vänjt sig så kollade jag mig runt och såg att jag var på ett sjukhus, alltså var jag inte död. Eller är jag? jag tog tag runt munnen och näsan då jag kände en syregas runt munnen. Jag hörde mina konstanta andertag, in .. ut .. in .. ut och hjärtat dunkade. Dunk Dunk Dunk. Jag kollade på vänster armen där en spruta hade bosatt sig på min arm, jag tittade runt i rummet som var tomt och jag andades ut allt jag orkade och slängde mig på sängen igen. 
''hej älskling.. '' pappa öppnade sakta dörren och log mjukt mot mig. Själv gav jag ingen respond eller någon speciell blick alls mot honom, allt jag ville var att ligga i min säng, lyssna på deppig musik och rutna på mitt rum som ett gammalt äpple. 
''hur är det? '' pappa strök mitt blonda hår och ryckte på axlarna för själv visste jag inte ifall jag var vid liv eller död, för det kändes jäkligt overkligt.
''ska du äta något? '' när mat dök upp vid mina tankar kände jag hur mitt illamående bara ila igenom kroppen som en snok, jag skakade svagt på huvudet och blundade mina ögon för en stund. 
''Oh good your awake.. '' en sjuksköterska i säkert 20 års åldern dök upp och log ett snett lende. Hennes namn skylt lös lite svagt. Megan var hennes namn och jag tittade in i hennes grönbruna ögon, jag visste inte vad jag skulle säga eller göra så jag höll kvar blicken i hennes ögon. 
''there's someone here to visit you '' hon lämnar rummet och jag vänder mig åt vänster sida och ser pappa i ögonen
''i missed you '' min röst lät förstörd, trasslig och som någon hade tagit min röst i handen och knäat sönder rösten.
''missed you more sweetheart '' framför dörren fanns ett fönster på vänster sida, pasienterna var halft dragna och man kunde se igenom en liten springa. Då jag såg Harry ... Styles? Harry Styles sitta utanför rummet .. han väntar nog inte på mig? Eller?
''Harold is here .. it was a long time i haven't seen him '' jag suckade tyst och kollade mig omkring i rummet
''should i let him in? '' jag ryckte på axlarna, pappa reste sig upp och gick ut från rummet. Genom springan såg jag hur pappa och Harry skakade hand med varandra växlade några ord mellan varandra och Harry kom in i rummet. 
''Hiya '' tyst som en mus blickade jag Harry som stod vid dörren och tvekade att sätta sig gämte mig. 
''how are you feeling .. '' 
''like you would care .. '' viskade jag tyst och tittade mot fönstret vid höger vägg ut genom den kalla höstdagen. 
''look i'm sorry for what happend to you, if i knew .. ''
''if you knew what? What diffrence would it make if you knew or not? You wouldn't had stoped it Harry... i know you to well '' en tår slank ner på min kind men torkade blixtsnabbt bort den innan Harry hann se den. Harry stod tyst och visste inte vad han skulle säga, han vet att jag har rätt. Han öppnade munnen men tystnade direkt
''you are right.. you know me to well ''
''are that suppost to make me feel better cause it didn't .. '' jag skämdes att se i Harrys ögon medan jag sa orden. Jag tittade ner på mina fingrar och lekte med mina naglar som sysselsättning instället. 
''i'm sorry Bennett .. if i knew what you're going threw ''
''Harry please.. don't act like you care okay, i know you don't care and you will never care .. you are the popular kid Harry Styles .. the Harry i knew is gone now... he would know what i was going threw so please just leave cause am tierd of your excuses .. '' han suckade och tittade en lång stund på mig. 
''are you deaf? Harry? Leave. '' jag spetsade tonen så den blev bitter, sur och argsint. Han stod kvar och tittade långsint på mig, när jag tittade bort en stund och skulle säga till igen var Harry borta. Pappa tittade på mig igenom fönstret och gav mig ''vad hände'' blicken. Själv tittar jag åt et annat håll och suckar långsesidigt.
I mitt rum på övervåningen var högtalaren på, basen ger speciell vågtryck i luften så det låter fint när basen har droppat in snyggt. Jag stirrar upp på det tomma taket och vet inte vad jag ska göra, jag tittade åt sidan och såg min mobil ligga där, jag tar den och låser upp den. Ser att jag har missade samtal från Brace. 
''Hello? '' Brace ljusa Waleska stämma stämmer in i luren så jag hör den klart och tydligt.
''Hey luckycharm '' vi kallar Brace för lycka. Brace betyder strålning/lycka/gladhet på Waleska. (ingen anning om det betyder det på Waleska då men det är en fanfics ladies and gents.) 
''HEY! Where have you dissapeard? ''
''Hospital.. long story, i rather not pick it up ''
''oh but i hope you will make to the practice? ''
''sure, i will '' vi började prata om allt jag har missat. Och bestämdes för att träffas, hon skulle samla ihop Jack och Amber så skulle vi ses i ett nytt café som hade öppnat på Aveneyn Street. 
Jag gjorde mig iordning och sa hejdå till far och far mig iväg till tågstationen, resan tog en kvart så var jag framme på det nya cafét som Brace hade förslagit. Brace, Amber och Jack hade redan anlänt för dom alla bor på samma område så dom tog säkert bussen hit eller något?
''hey guys '' jag kramade om alla och vi gick in i cafét och slösade bort några antal lösa timmar 
''but i see you guys tomorrow? Practice? ''
''sure do honney boo '' skrattade Amber och kramade hårt om mig. 
''loveya '' viskade jag till Brace och kramade en hård kram med Jack innan jag far åt andra sidan. Jag började gå mot tågstationen men önskade mig hastigt att jag hade tagit omvägen instället. 
dom kom från samma motsatta hål, när dom såg mig såg jag hur hatet blixtrade till i deras ögon. Jag vände håll och gick motsatta hålet, samma väg jag kom ifrån cafét då jag hörde bussvisslingar, jag visste att det var de men jag fortsatte gå.
Jag svängde hastigt och kollade mig om efter att ha gått 3 meter men inte varken någon av dom sågs bakom, jag vände på huvudet och trodde att dom slutat följa efter mig men där stod dom framför mig på den folktomma gatan
''you really thought you would escape from us? '' båda hånskrattade och han slog till mig så jag föll mot mark och slog i huvudet.
Sakta öppnade jag ögonen och kollade mig omkring, jag satte mig hastigt upp och kollade ännu en gång runt i det okända rummet, men snart blir igenkänt ... Är detta .. ?
''Good your awake '' Harry kommer in i sitt rum och jag kollar chockat på honom
''why am i here? I need to go home '' jag slänger benen över sängkanten och reser mig upp och tar några steg men ångrar ytters, benen viker ihop och kroppen faller ner på golvet med en bultande smärta vid mitt underliv. 
Harry hjälper mig upp från golvet och lägger mig mjukt i sängen, jag gjorde smärtljud för mig själv och önskar att ingenting av detta hade hänt. 
''what is going on with me ... why am i feeling this? '' Harry suckar och sätter sig på sin säng 
''i think you got raped yesterday, cause i was walking down the street cause my mom send me to buy milk and i saw you in some alley... naked. ''
Skamligt täckte jag mitt ansikte och tårarna forsade ner, Harry kramade om mig så jag kramade hårt om honom. 
''Do you remeber who it was? '' jag snyftade till och tänkte och kom på vem det var.
''It was Zayn and James '' viskade jag tyst och tårarna rann ännu mer.
Hey Guys. long time no skrivish! Men tyckte synd och jag känner mig elak som fan så jag tänkte what the heck varför inte? KRAM!

kommer kapitel imorgon

har jobbat på ett kapitel så det kommer ett imorgon eftersom det är så sent nu att uppdatera och plugget tar all tid. KRAM!
 

Story Of My Life.

Detta är helt klart den finaste videon dom har gjort, den toppade Little Things helt klart. Omg så himla vacker, den är på replay asså, nej jag smälte sönder. <3 Så sjukt fin och vacker. 
Vackra pojkar mina <3