Kapitel 12 - Wanted.

"Where are you going? "
"Uh- home. Mom is home now so I should get going , say bye to everyone and say I'm sorry to Niall ! "
"Okay I will... " ja mimade tack till han och sprang hela vägen hem. När jag kom hem drog jag av mig skorna, huset var tomt och tog min mobil, ringde via anonymt till Jessica.
"Hello? "
"I Think Niall and Zayn are inlove with me! "
"Well, well, well look how far you have become! Tell me everything.
"i have a plan, to cross them both! "
"Girl I need a job! " suckade jag fram på telefon, Annie har varit borta hela veckan med sin familj någonstans vid Kanarieöarna. Själv har jag slösat mina eftermiddagar hos killarna som är bortplock spelar in sin nya video till Best Song Ever, 
"i saw a 'wanted' sign at Starbucks yesterday so go and check it out! "
"Girl your right! Better to have a job than staying home and killing myself slowly " Annie fnissade till och jag tar på mig min skinjacka och ett par ballerinaskor, jag låste efter mig och började gå mot Starbucks med telefonen tryckt mot örat och lyssnar intensivt på Annies historia om hennes resa. 
"Girl I gotta go.. I'm at Starbucks now ... "
"okay! God luck Babe, " med de lägger jag på luren och går in på Twitter och tweetar snabb tweet
@Eminalikesyourchesthair: Outside Starbucks bros! Let's see if the job offer is mine... wish me goodluck bit*hes! 
skickar iväg tweeten och folk börjar RT och skriva goodluck tillbaks.. jag tittar på tweeten Zayn skrev 
@Zayn_Maliik; Good luck babe! <3 
jag suckade och gick in på Starbucks. 
"Hiya i saw you looking for wanting people? " 
"yeah uhm.. Hold open let me get the boss.. " svarade tjejen snällt och gick in för att meddela han/hon.  
~
@Eminalikesyourchesthair; Yeesh baby! The work is miiiiiinne! Come and visit me tomorrow at Starbucks central London ;))) Dm if u want the dets ;) 
folk grattade mig och jag fick en massa Dm inom 2 minuter. Jag ringde Annie och berättade den goda nyheten. Hon blir glad och skriker genom telefon. 
"OH MY GOD CONGRATS HUNNY! "
"calm down it's just a job! " skrattade jag fram
~
Zayn ringer mig medan jag dansar runt till The other side av Jason Derulo och steker köttfärsen 
"hello? "
"hey Emina! Congrats to the job! "
"Haha lol Thanks! " 
"did you get your stuff back? "
"noo... I got Brendon's adress from Hannah .. 
"Who's Hannah? " 
"My boss dumbass! " skrattade jag fram, Zayn ha ha-ar till mig och jag suckar 
"so? How is the filming going? " 
"Good.. I'm Veronica... The sexy assistent .. " skrattar fram och jag gapskrattar medan jag häller på köttfärsen på spagettin 
"look i gotta goo! Miss u guys so much! Byeeeeee! " 
jag hann inte ens höra Zayns hejdå jag slängde i mig maten när jag sedan tog longboarden och jackan mot Brendon's hus.

okej! Jag fick fram ett kapitel! Varse! En Big shoutout till en härlig läsare! Sandra :) detta tråkiga kapitel är till dig men håll dig till den 6 för att vara exakt! Så kommer långà kapitlar!!! :) KRAM!!! 

Tillbaka den 8 Aug

är tillbaka den 8 Aug och kommer uppdatera som vanligt den 9 tror jag. ingen uppdatering tills dess? ursäkta mig då! Ses om 17 dagar! :(
 

Kapitel 11 - Damage Control

''i'm sorry for being a jerk.. ''
''i'm sorry for taking it the wrong way ''
''you have all the right to take it the wrong way '' jag suckar och kramar hårt om honom igen och glider ner från hans midija, tar tag om hans hand och vi börjar gå.



ingen bild

Nästan vid deras hus stå stannar jag mitt i allt, fan min väska tänkte jag.
"Shit! I forgot my bag at starbucks! "
"Pick it up tomorrow! And if something is missing, tell the police who wore the last one working and what your missing thing is! "
"Your arr it's okay? "
"Of course dear! " Han pussar mig om pannan och han öppnar dörren, vi slänger oss in för att inte bli blötare än vad vi redan är men försent, jag tittar upp och alla killarna står med stora ögon och tittar på oss
"EMIINA! " tjöt de alla samtidigt och deras stora kroppar omfamnade min lilla och höll på att krossa mig.
"You Guys! You are crossing me! " pep jag fram med mitt kanske sista andetag jag kunde shipa ut.
"Sorry " pep killarna fram tyst.
"Well... Can't we get any towels? " med min bitchiga röst.
Killarna skrattade och började röra på mig, jag tittade på sidan och Zayn hade tydligen hållit min hand under hela tiden, Niall gick framför och tittade plötsligt på våra händer linkade tillsammans, han släpper handdukarna på golvet och rusade ut från hallen.
"Niall wait! " ropade jag efter honom.
"Can i be alone for awhile? "
"Please Niall don't think we are together or something? Cause we aren't .. "
"Then what about the kiss then?! " Zayn stod bakom mig och tjurade riktigt ordentligt.
"You kissed him?! " röt Niall mot mig. Jag suckade högt, drog handen genom håret, precis när de vs gjort så tänkte jag berätta men Niall hade redan stuckit,
"Where did Niall go?! "
"He just left. "
"Oh you stupid idiot?! "
"I'm sorr- "
"DON'T SAY IT! " röt jag mot honom och försvann upp mot någon av dörrarna, smällde igen den och kollade mig omkring, Niall hade bilder uppsatta överallt på sin familj, kompisar, killarna. Jag satte mig på sängen, sedan la mig på sägen och tog handen innanför kudden. Jag känner en vass kant och drar ut kantgrejen under kudden, bilden ligger nervänt framför mig, ja vände på den och håller handen för munnen. I. Can't. Belive. It.
De är ju jag på bilden, är Niall kär i mig fast vi har sätts minst två gånger? Och vart kommer bilden ifrån, jag vänder tillbaka den, stoppar undan den, reser mig hastigt och öppnar dörren. Rusar ner för trapporna, tar skorna och ska ta jackan, öppnar dörren och ut i hallen kommer Louis ut
"Where are you going? "
"Uh- home. Mom is home now so I should get going , say bye to everyone and say I'm sorry to Niall ! "
"Okay I will... " ja mimade tack till han och sprang hela vägen hem. När jag kom hem drog jag av mig skorna, huset var tomt och tog min mobil, ringde via anonymt till Jessica.
"Hello? "
"I Think Niall and Zayn are inlove with me! "
"Well, well, well look how far you have become! Tell me everything.
"i have a plan, to cross them both! "



Men titta här! Ett kapitel! Kanske kort .. Ingen anning. Ursäkta för stavfel skriver från mobilen! Trött i fingrarna ;) mest fingrarna och kunde inte ändra stil eller ngt! (ÄNDRAT PÅ DATORN) Så ursäktar för detta kapitel!
VIKTIG INFORMATION BLÄDDRA NER!


Helsingborg - England

Helsingborg idag.
England nästa vecka.
Grejen mellan de är att jag är hemma 1 DAG mellan dessa event, jag borde ha bloggat, ja vet men mitt huvud är bara för mycket (ledsen för detta) och jag känner bara att skrivningen är de sista jag kan/vill göra. Jag vill inte göra er besvikna eller något men jag tror inte att jag kan göra något föräns i Augusti igen. Jag ska bara va i Helsingborg typ 4 dagar - Hemma 1 dag - Åka till England 2 veckor. Och kommer inte tillbaka föräns typ 8 augusti. Någongång den veckan börjar jag och fortsätter med novellen.
Ja vet långt men hold on to de, snälla försvinn inte, 2 veckor flyger snabbt sen, förlåt men jag har sommar oxå, privatliv med. Utanför datorn med (som knappt funnits sen One Direction dök up i mitt liv) 
Jag är verkligen ledsen, jag kan göra en countdown grej på när jag e hemma igen? 
De är en chans, INTE SÅ STOR att jag uppdaterar i England eller i Helsingborg. MINDRE chans att uppdatera när jag är hemma i mellan, men jag åker typ inte förän sent på kvällen typ! ;) MEN de är inte 100% säkert! Bara kika in då och då! Om de inte går, så går de bara inte. 
Förlåt för de stora utbrottet!
P&K 
 
TIDEN
 
 

Upptagen tomorrow!

Slår vad att de kommer ett kapitel på tisdag för imorgon ska ja till Liseberg :)))))) Hejsvejs! <3

Kapitel 10 - I'm truly sorry

'Sex always means something! i mean i'm not laying around with any girls just because i'm a slut or something! ''
''Excuse me?! '' 
''yeah i mean come on it doesn't seems wierd that you slept with like the whole London or something '' jag reser mig härskt, går in hämtar mina grejer
''hey Emina.. where are you going? We're about to start the movie ''
''look Haz, i'm sorry i just can't stay any longer. I call you '' jag tar min väska och longboard, öppnar dörren ser Zayn försöka komma in, 
''get out of my way '' tränger mig förbi och puttar han åt sidan men en hård knuff med axlen och sätter foten på longboarden och tar några tag innan jag föser iväg.
 

Hela förra veckan försökte Harry få tag på mig men jag har ignorerat han, jag vet inte varför Zayn gör en sån stor effekt på mig.. de är bara att jag gillar inte de han sa. 

För att de är sanning, jag suckar och tänker siket barnspel jag gör.. bara för att Zayn sa de betyder de inte att jag borde bry mig, förresten är de förbjudet att tänka på vad andra tycker och tänker om mig. Mobilen ringer igen men denna gången från en okänd, de är säkert Jessica.

''hello? ''
''Someone is forgetting our promise?! ''
''look, something got in my way! I'm sorry .. it wont happen again ''
''hell it wont happen again! Happen again and i will be sure this will be my last call ever. ''
Klick. Jessica är nog den läskigaste chefen jag någonsin har haft. Jag suckar och tittar ut, regning London dag.. förvånade mig inte när jag såg de stora gråa molnen i skyn, mamma var iväg på affärsresa igen, försökt ringa mig förgäves men gav upp för hon äntligen upptäckte att jag ville hålla mig ifrån henne ett tag, denna gången skulle hon vara borta mer i en månad. 
Jag går upp på mitt rum, tar på mig en skön snygg stickad tröja med ett vitt linne under, med en kort kjol och Hunder stövlar, tänker traska ut i de tråkiga London vädret.. 
-
Sms och telefonsamtal senare så går jag runt i London har absolut ingenting att göra, regnet bara öser ner och justnu står jag framför Starbucks och ingenting hindrar mig för att gå in, jag beställer desamma men denna gången står de en grymt snygg kille i kassan, han bjuder på ''huset'' idag ... bara för att flörta. Den killen kommer jag rida inom kort.. tänkte jag i huvudet. 
''I'm Brandon by the way ''
''Emina '' han rynkade lite på pannan för han förstod direkt att de inte var ett engelskt namn
''sorry? '' hasplade han fram sig och jag suck-skrattade mig fram
''Emina, it's swedish ''
''oh.. you are swedish? ''
''well kinda.. my mom is swedish and my dad is Irish-English '' han nickade intressant på huvudet och satte sig mittemot mig. För de var bara jag i inne på starbucks denna regnings tråkiga kväll. 
Timmar rann och några kunder dök upp men försvann lika fort, Hade inte såhär kul sen den kvällen med killarna tills Zayn förstörde allt. 
 
Zayns Perspektiv

''did she answer? '' frågade Liam tyst, Harry suckar och lägger undan telefonen och sätter sig frustrerat ner
''No. She hasn't answered any of my calls! Thanks alot Mate.. '' de riktades direkt mot mig, jag själv hade inte brytt mig ett piss över henne
''what.. it's not my fault she's senetive.. ''
''hell it is your fault.. she'll never talk to us again thanks for you! ''
''calm down Haz, it's just a girl ''
''Not Any girl Zayn.. she's accually the only friend that doesn't care about our succes idiot! '' spottade han fram och jag snyltade till inte för att jag brydde mig
''dude! I couldn't care less '' jag reser på mig och försvinner in på mitt rum,
''Yeah keep walking Zayn! Like the unmuture idiot morron you are! '' skrek Harry efter mig.
Är så trött över Emina snyltan alla håller på och lipar över. De är bara en tjej okej!? Jag slänger mig på sängen och tittar upp i taket, jag pallar inte ha hela huset mot mig, de är bara en tjej! Men tydligen betyder hon mycket för alla, jag reser mig upp, tar en hoodie som hängde på sängen och går ner raskt för trapporna och drog på mina kängor och öppnade precis dörren
''Zayn .. where are you going? ''
''ehm.. - '' får inte avslöja mig och är inte den bästa på att hitta på ursäkter. 
''just buying some pizza '' muttrade jag fram och stängde dörren innan de hann överflöda mig med vilken pizza de skulle bli ikväll. För de är inte min uppgift, min uppgift är att få tillbaka Emina.
 
Eminas Perspektiv

Jag hade ett intensivt snack med Brandon, jag tittade ut genom fönstret och såg Zayn stå utanför med luvan överdraget över huvudet och blöt som en hund efter sitt hund bad.
''Excuse me.. '' muttrade jag till Brandon som var verkligen inne i sin historia.. 
''Zayn what the hell?! '' skrek jag över piskeregnet, några meter framför stod Zayn och tittade på mig
''Why are you here? It's fucking raining, go home! '' tjöt jag till honom, han går fram och ställer sig exakt framför mig.
''What are you doing? '' frågade jag nervöst, han gör mig nervös.
''i had been rude and said these horrible things about you, i thought .. you were just a girl .. but then when i saw you leave i realised what mess i'd made.. my friends are angry at me, they wont speak to me, they always say that i'm a screwed up mess and stupid and it was a misstake hurting your feelings ''
''you didn't hurt my feelings '' muttrade jag tyst fram och han tittade med ögonbrynen i luften
''okay, say what you want. But all i wanted to say was.. i'm truly sorry for the things i said ..''
''apology accepted. '' han gick ett steg närmre och ansiktet var 5 cm ifrån mitt, jag kände den svaga lukten av hans aftershave och den starka lukten av ciggaretter blandat. Hans bruna ögon fångade mina blåa, jag andades tungt och kände redan vad som skulle hända
''tell me to stop if you don't want to kiss me '' mumlade han, men grejen är ingenting hindrar mig. Han närmar sig och våra läppar möts, de mjuka läpparna jag har faktiskt längtat till, min arm faller automatiskt bakom hans nacke och jag drar han närmre mig,, kyssen blir intensivare och våra tungor äntligen möts brottas dom i en hektiskt fight över vem som skulle få kontrollen men jag vann och fick kontrollen, Zayns händer flyger under mitt under lår och viskar ''jump'' mot mina läppar, jag hoppar och mina ben fattar tag om hans midija och han tar tag om låren med ett häftigt grepp. Jag avbryter kyssen och kramar hårt om Zayn, han tar om min midija och kramar om mig också
''i'm sorry for being a jerk.. ''
''i'm sorry for taking it the wrong way ''
''you have all the right to take it the wrong way '' jag suckar och kramar hårt om honom igen och glider ner från hans midija, tar tag om hans hand och vi börjar gå. 
 

Hihi vet inte vad som flög men varse! :)) Enjoii! // M <3

Glömde!

Ska påbörja ett kapitel! Så be there! Ursäkta för dålig uppdatering! ;( // M

Inget kapitel idag..

Ursäkta men de blir inget kapitel idag för privata skäl! ursäkta :) Men jag ska skriva men de blir tidsinställt okej! Kram :)