Dance Our Tears Away Chapter 2

Förra kapitlet it DOTA: ''Sorry.. didn't see you there '' jag tittade upp och ser på dom bruna ögonen som täcktes av dom fina svarta långa ögonfransarna. 
''i'm should be the one to apologise ... '' han släppte taget om väskan och log ett fint leende. Jag log ett halvt leende innan jag tackade nickades på huvudet och började gå hemmåt.

 
Fredag. Fredagen var äntligen här, när jag öppnade dörren in till skolan var det som vanligt, högljuda elever och lärare som ropar efter elever som missköter sig. Onsynligt glider jag förbi alla elever och lärare och går upp för andra våningen, slår in kodkombinationen och sätter in mina grejer i mitt skåp, jag tittade på mitt schema samtidigt som jag letar efter den rätta boken. Historia var ämnet och jag hittade historie boken och stängde skåpet, samtidigt som jag skulle gå mot min lektion så hamnade mina böcker på golvet. Jag dök ner direkt för att plocka upp böckerna då jag såg dom igenkända soldatgröna low tops skona. Riley. 
''Hi Bennett how is it going down there? '' jag tittade upp och såg Riley med Olivija och Tyra vid sin sida som fnissade hysteriskt mot mig, jag vänder mig mot böckerna igen och plockar upp dom, när jag hade plockat färdigt och skulle resa mig upp kom Rileys fot och tryckte ner mina böcker på golvet igen så alla papper flög åt alla möjliga hål och ingen uppmärksamade sig mot mig och bara trampade och gick över alla mina anteckningar
''No! My notes! '' jag skulle gå jaga efter ett papper då Riley trycker ner min rygg så magen och golvet förenas som en. 
''awh.. sorry. i didn't see you there '' tårarna brände i ögonlocken och jag bet hårt i min läpp för att inte visa mig svag. Jag var en tår ifrån för att släppa ut mina känslor, en tår. Jag biter till min läpp så jag känner blodsmaken träffa mina smaklökar och tårarna tränger sig bak där tårarna ska hålla sig. 
''Stay where you are and don't get up until you don't see me anymore, got it? '' jag nickade svagt och jag slog vad i huvudet att alla mina anteckningar hade försvunnit i sopavfallen såkallade golvet nu. 
Riley och tjejerna började skratta hysteriskt över min säkert helt bortfösta blick och lämnade kvar mig helt ensam på golvet för att gå till Historia lektionen. 
När Riley hade gått och plockade upp mina synliga anteckningar som var säkert 10 sidor utav 36 så gick jag till Historia lektionen 45 minuter försent. 
''someone's late.. '' Mrs.Summerfields är den mest snälla och tåliga läraren vi har på skolan, hon brukade nicka mot mig och förstå varför jag var sen men idag så var hon väll imot mig
''i'm sorry, it won't happen again '' 
''yeah okay we can say that '' kaxigt föste hon iväg sina hand för att jag skulle sätta mig på en plats längst ner i den övergivna hörnet där ingen sitter. När jag går har jag ögonen fäst på min plats att jag inte ens ser när någon benkrockar mig som får mig att falla på nytt och tappa mina anteckningar på nytt och boken igen. 
Klassrummet som var tyst fylldes med skratt av mitt just failade och jag vände på mig och såg skolans mest populära ungar Zayn, Harry och Liam ge varandra high five och skratta mot mig. Harrys blick brände en ''jag är ledsen men jag var tvungen att göra det mot dig '' blicken mot mig. Jag vänder på mig igen så jag ligger på mage och smäller händerna i golvet 
''Really?! '' får jag ur mig utan att tänka mig för och reste mig upp igen och plockade upp mina anteckningar igen. Alla tystnade och jag hörde ett ''oh oh '' i bakgrunden, jag visste att jag skulle åka på en rejäl konsekvens senare efter. 
''everyone! Attention to the board! '' Riley slängde en mörda blick mot mig och då var jag absolut markerad som ''problem-barnet'' senare. 
När Historian tog slut fixade jag min mina grejer snabbt och slank ut ur klassrummet så fort jag kunde, jag öppnade mitt skåp snabbt och bara slängde in mina grejer och jag började springa 
''BENNETT! '' hör jag en ljusstämma skrika. Riley. Hon visste att jag var på flykt, 
''fuck'' viskade jag ut och började springa ännu fortare, jag rusade ner för alla trappor och skrek undan och urvägen för alla gående som kom mot mottsatta hållet. 
''CHASE HER BOYS! CHASE THAT WHORE'' skrek Riley. Jag vände mig om och såg hur Riley saktade ner och killarna kom instället. Jag svängde in för en gränd och gömde mig där, killarna sprang förbi, jag skulle byta håll och skulle springa då jag blev nerputtad på marken av Riley som började veta vart alla mina undanflykter/gömställen låg nu. 
''I found her boys! Come back! '' när jag satt på golvet och kollade mig efter en undanflykt såg jag ett hål i mellan. Alltingen ge upp och vara tillfånga tagen eller ge mig en ny chans till frihet eller bli ifångatagen igen. Allt eller inget. Jag reser mig upp och tänkte börja springa då jag blev tillbaka dragen på marken igen, min svanskotta slogs till rejält mot mark och jag skrek till av smärta. Jag blev örfilad som tystnade ner mig och jag blev uppdragen från marken. Det var Zayn och en annan kille som stod vid mina sidor och höll fast mig. Jag tittade ner i marken och vägrade kolla på Rileys ögon, dom lös bara svart av hat och ilska som hon skulle göra sig av på mig. 
''You really thought you would get away with this hu? hu your slut? you really thought that '' jag blev knääad i magen och jag vek mig ner ännu en gång och chippade gnutta luft. 
''Answer me your whore?! LOOK AT ME '' jag tittade svagt upp och såg Riley skaka av ilska. 
''your acutually thought you would get rid of me did you? but you know what? you didn't. '' jag kände två fingrar hårt tryckas mot mitt soleplexus och all min andan försvann. Jag försökte få luft men luften var tömt inom 2 sekunder. Jag blev nerputtad på marken och låg där med syrepanik. Dom började spotta på mig så det kom i ansiktet och i håret, vid munnen och på kläderna
''dirt, all you are is dirt. '' dom lämnade kvar mig på marken att kanske dö, är detta mitt slut? är livet slut för den hårt dansaren Bennett Hauston? Sakta kände jag hur allting suddades ut för mig och jag blundade. Jag andades för sista gången. 

Elak? Oh jaaa

HelloHello.
Skäms sönder för den dåliga uppdateringen, är hemskt ledsen och ska sätta igång så fort som möjligt nu! Tiden bara flyger åt massa annat! Skäms. 
Det kommer okej! :)
Bjudet en bild på det finaste paret ever!! :* #Zerrie <3