Confession.

Hej.
Ska jag vara riktigt ärlig känner jag att jag börjar tappa taget om Shortlover faktiskt, ska börja skriva på Only you igen ? Eller på Live While we're young. För mina idér är typ slut, jag hade ett slut och allt men de blir typ inte bra! :( Men vi får se hur de blir, annars får du hjälpa mig med ett slut kanske? :S Hemskt ledsen you guys! :(

VILKA SKA GÅÅ??!?!?!?!

Hey Guys! Sorry för den dåliga uppdateringen, skolan har ju börjat och the shit has started forreal now! :( Wich means blogga at side ;)
Men nej! GUD IMORGON ÄR DE PREMIÄR FÖR DERAS FILM .. OMFG! TYP DÖÖR! Jag och Min kompis fixade biljetter tills Torsdan ist* Helt Sjukt. Äntligen kommer ut en film!! HELT GALET ÄR DE!!! AAAH! Tagga sönder ! Men ska se ifall jag kan trycka ner ett kapitel! Eller av shoten :D Men är galet taggad till filmen! HELT SJUKT ÄR DE :DDDD Vilka ska gå? :)))
 


Såhär är planerna

Måndagar- Tisdag framöver kommer jag inte kunna uppdatera någonting.
Ons-Sön kommer jag nog kunna updatera om jag inte är upptagen eller plugg eller någon sådant.
Just nu har jag en halvtimme på mig till träningen så kan inte skriva, jag har börjat men vet inte vad jag ska skriva. Men de kommer, har planera men vet ej såläng vad som kommer först haha.
Men så kommer de att vara! Hoppas de underlättar lite :) Kram
 

You used to make me smile Louis - 1

 
Jag satte de elastiska bandet runt håret så de skulle hålla fäste över fiskbens flätan jag gjorde. Jag kollade ner på mobilen som surrade dramatiskt över bordet, jag suckade, tog upp den och läste tyst för mig själv
 
[Lilo x]
Should i pick you up?

Should i really answer that question? 

[Lilo x]
Okay yea no...

Good boy. 
 
Jag la undan mobilen, tog min väska och granskade mig själv över helkroppspeglen. Helt okej. Jag går ner för trapporna tyst för att undvika frukosten pappa alltid brukar tvinga i mig, jag äter aldrig frukost på morgonen längre, de var bara för äckligt helt enkelt, men åt som en gris på luncherna.
Knöt mina Low tops och stängde tyst dörren, började springa mot busshållplatsen där Liam alltid stod och väntade på mig
''Hello beautiful '' lös Liam upp när han såg mig. Liam och jag har varit bästa vänner sen evigt. Vi har stått varann nära sen Louis lämnade oss för fotbollslaget, populäriteten och flickvännen Eleanour. Hela skolan kallar de för Elounour för alla tycker de är ett gulligt par. 
''Hi Lilo '' han gav mig en kram och vi började prata allmänt plötsligt när Louis cabriolet med lagom fart åkte förbi busshållplatsen. De kändes som tiden saktades in för Louis blick fick mitt hjärta började göra våltar. 
''are you okay? '' Liam. God damn .. ta dig. Jag tittade på Liam och gav han min dödsamaste blick och han fattade vinken direkt och tystnade till, bussen kom och vi gick och satte oss i mitten, jag la mitt huvud mot hans axel.. när jag tyst hörde honom sjunga.
 
She's a good girl, loves her mama
Loves Jesus and America too
Shes a good girl, crazy 'bout Elvis
Loves horses and her boyfriend too

It's a long day living in reseda
There's a freeway runnin' through the yard
And I'm a bad boy 'cause I don't even miss her
I'm a bad boy for breakin her heart

Jag sjunger med i refrängen.

And I'm free, free fallin'
Yeah I'm free, free fallin'
 
''oh look audition for X factor .. well it's a no-no for me '' Eleanor går fram till våran rad och ber några tjejer flytta på sig till raden längre fram, de gör som hon säger och sätter sig på samma rad som mig.
''oh hi Eleanor nice to see you '' jag sköt fram mitt huvud och blickade eleanor en fejkat leende som hon glädjligen blickade tillbaks. Liam försökte lugna ner mig men när någon går på mina nerver håller jag inte käften.
''you have a beautiful voice Liam.. but Lacey kinda destroyed it
''i'm not the one singning like a donkey in the lockeroom showers '' folk började tyst skratta för sig själv och försökte allt de kunde för att hålla sig från skratt.
''Shut up?! '' röt Eleanor mot alla och alla höll tyst. Hon började röra sig mot sin plats
''nice to see ya Ellie '' vinkade jag glatt och överdrivet. Ingen kunde hålla de och började gapskratta i bussen.
-
''i don't know what you are doing but you should calm yourself down a bit alright.. ''
''no, i don't care. She's pissing me off and i had enough of shutting up. think that she's the boss but she's not. ''
''please Lacey calm just down ''
''i'm sorry Liam but i had enough keeping my mouth shut, she will drive us down and i had enough of it.. ''
''Lac- ''
''No Liam. i don't know about you but i'm tierd of Eleanor! ''
''me too ''
''but sometimes it doesn't looks like it, it's like you like to being bullied. Not me Liam. Not me ''
''YOU THINK I FREAKING LIKE IT HUU? GETTING TORTURED BY THE FOOTBALL TEAM EVERYTHING THEY PASS ME BY CAUSE I DON'T GOT ANY MALE FRIENDS? AND THAT I'M ACTAULLY GAY?! NO HELL NO IT'S NOT FUNNY! '' alla vände sig mot oss och kollade på oss, jag suckade djupt när jag såg Liam gå förbi medan folk ropade 'Gay' och skrattade åt honom. Skolklockan ringde in men jag brydde mig knappt, allt jag tänker på när Liam sakta försvinner med blicken nere och folk ropar 'Gay' efter honom.
''and then she freaking insulted me! I fucking hate that bitch! ''
''yeah whatever, i'm late for class ''
''LOUIS I'M TALKING TO YOU... DON'T IGNORE ME?! LOUIS.. LOUIS! '' längre ner i korridorren ser jag Eleanor dyka upp frustrerat drar hon handen genom håret
''looks like Elounor has reletionship problems '' muttrade jag mest för mig själv men inte tyst nog för att fånga hennes uppmärksamhet
''What?! ''
''Nothing. '' jag stängde mitt skåp och började gå mot klassrummet. 
''Stay. '' jag stannade, vände mig om och kollade på Eleanor med en trotsande blick. 
''Yes.. can i help you? '' 
''you really think you can mess with me? Guess what.. you are messing with the wrong girl.. if you say one more insulting think, you and your gay friend will have the worst High School years ever?! And it pretty much aready beggining for Li-Li ''
''don't call him that. ''
''Whatever Lacey, whatever. But i already got in too your guts right? '' Jag vänder mig om och lämnar Eleanor ensam i korridorren. Bara för Liams skull annars skulle väll Eleanor hamna på golvet, med mig ovanför henne och videofilmande folk överallt, Youtube next.
 
''You are late beacuse? '' Ms.Jones hatade förseningar och jag suckade tyst
''i overslept it wont happen again '' Lögn. klart de kommer hända.
''yeah like that wont happen '' muttrade Ms. Jones tyst för sig själv, jag ser Liam men han sätter sin väska på den tomma stolen jag brukar sitta på, jag går förbi och försöker möta hans blick men vägrar möta min. 
Jag tog upp min mobil när jag satte mig längst ner i salen och skrev snabbt till Liam

Liam please.. i'm sorry. I'm sorry for hurting your feelings and now everyone knows about your secret..
 

[Lilo x]
Yeah whatever.
 
No it's not whatever, i'm truly sorry Lilo.. please.. don't turn on me... 

Liam svarade inte mer och lektionen var långsam och plågsam, men när dörrarna ringde ut försökte jag få tag på Liam men redan försvunnit ut, jag suckar och går samma takt som de andra, trångt, tätt och långsamt för de va många. 

Hehe.. denna shoten kommer vara några kapitel lång! Nu ska jag se Kick- Ass för den har jag faktiskt inte sätt, mobba inte.
Kramis! :))

Förlåt.

Förlåt för frånvarandet. Känner bara att jag inte vill skriva, men ska se ifall jag kan trycka in något annat instället.

Kapitel 14 - They are here.

Sedan spärrades mina ögon upp och munnen blev mindre, jag blundade och andade. Jag puttade undan mig själv från datorn och gick mot kassan där ett antal folk hade dykt upp, jag började ta deras beställningar och vägrade visa känslor.
''are you okay Emina.. ''
''i'm fine Emma, can you make a Starbucks special for me please? ''
''sure.. '' svarade hon misstänkt och gick iväg till köket.
Zayn wanna play? Oh it's on. .. i will show how it's played.. never met a shortlover.. oh you will now 

Jag vaknade sakta upp, kände tomheten omringa mig som en ond cirkel, killarna var fortfarande borta... ingen vågade smsa mig för de visste om att jag visste om Zayn .. kanske Liam men de va ett lätt hej, hur mår du, hur går spelningen. Slut. 
Zayn och Perries som de kallar ''återförening'' var på varenda framsida på varje skvallertidning i hela London. Snarare hela världen, tiden gick men mina sår läktes knappt, jobbet gick segare än vanligt, tonårstjejer kommer in med misstäksamma blickar mot mig, 2 flickor var ledsna för min skull och hoppades stort på att jag och Zayn skulle återförenas medan en tjej slängde ''du förtjänar inte Zayn, de spelar ingen roll vad som händer Zerrie kommer hålla ihop förevigt.. Zamina är dömd för döden '' och lämnade kaffét. 
''have nice day '' ropade jag efter henne med en fejkad röst. Fustrerat släpper jag ett ett ljud, slänger mig i datastolen, datorn på standby blundar jag mina ögon och Tira undrade ledsen vad som försegick, jag log svagt och sa jag har smått huvudvärk och behövde bara ett glass vatten, jag reser mig upp men Tira tvingar ner mig i stolen igen och säger att hon ska fixa de, jag tackar henne och hon försvinner till köket. 
De va bara 20 minuter ifrån stängningsdags på Starbucks, jag vänder mig hastigt om, andads fortfare och springer ifrån kassan
''what? what is it? ''
''them-them-they are here ''
''who? ''
''Them. '' jag började springa igen, ville inte se deras ansikten. De hade svikit mig.. när jag plötsligt tänkte vad för spel jag lekte reste jag mig upp och torkade bort tårarna och började gå mot kassan igen, de såg inte mig för de hade redan suttit ner. Jag satt vi kassan och såg hur Tira med deras beställning blickade mig men blickade ett ''I'm fine now '' blick tillbaka, hon forsatte sig mot de 5 pojkarna vid borden.
Från mina ögonfransar såg jag hur en och en blickade mig till och med Zayn,
''I'm going now '' Tira tog sin väska och lämnade butiken eftersom de är idag de är min tur att stänga stället, dörren stängdes och pinsamheten la sig som ett tjockt moln man inte kunde andas genom.
Jag tittade upp och såg exakt alla blicka mig, jag andades tungt mentalt i huvudet och blickade de en och en.
''you guys are back, how fun '' sa jag med ingen glädje i rösten och bläddrade vidare i en ny Vouge tidning.
Ingen vågade svara mig, jag började plötsligt skratta i detta läge, de tittade konstigt på mig och jag blickade alla med skratt i halsen,
''what are you laughing about? '' mumlade Louis tyst
''you, all of you! How pathectic you guys are! '' ingen svarade mig heller då, jag nickade för mig själv och suckade högljutt
''so.. how is Perrie doing Zayn... hope she's the one.. 'cause that is what everyone is telling me on Twitter '' Zayn kollade skamfullt på mig
''i'm so- ''
''just save it.. '' jag tittade på vägklockan framför mig, klockan var 7 och de va stängsningsdags
''time's up boys.. leave. ''
''let me talk - ''
''time's up... Leave. '' plötsligt hörde jag något jag verkligen inte ville höra. Han.
''You guys heard her.. time's up. '' alla vände sin uppmärksamhet mot Brendon som stod vid dörren. Min kaxighet donades sakta bort och jag ville bara försvinna under jord, jag tog ett paper o penna som låg 20 cm ifrån och skrev med stora bokstäver. 'HELP' och gick mot killarnas bord och la de framför de medan jag tog deras bricka. Jag gick in i köket och plötsligt hörde jag stolar välta och bord flyttades.
Jag sprang ut från köket, ser Zayn gång på gång slå Brendon över ansiktet. 
''ZAYN! WHAT ARE YOU DOING?! '' skrek jag. Harry stannade upp mig och kramade mig hårt, Liam & Louis tog Zayn ifrån Brendon
''IS HE THE GUY?! THIS GUY WHO ATTACTED YOU!? ... '' tyst grät jag mot Harrys bröst och tittade på Zayn med argsinta ögon riktade mot mig
''ANSWER ME EMINA?! IS IT THE GUY?! '' 
''YES! '' skrek jag tillbaka och började gråta ännu mer. 

Haha ni får bestämma ship namnet, Zamina & Eayn Eller kom på själva ;))
komplecerat? Lol förstår de, nästa kapitel kommer ni fatta varför Zayn reagera som han gjorde :D

Kapitel 13 - Fine

"My boss dumbass! " skrattade jag fram, Zayn ha ha-ar till mig och jag suckar 
"so? How is the filming going? " 
"Good.. I'm Veronica... The sexy assistent .. " skrattar fram och jag gapskrattar medan jag häller på köttfärsen på spagettin 
"look i gotta goo! Miss u guys so much! Byeeeeee! " 
jag hann inte ens höra Zayns hejdå jag slängde i mig maten när jag sedan tog longboarden och jackan mot Brendon's hus.
 
Tårarna rann, min hjärta dunkade, livet suger och jag skärrad sitter här i ett hörn i mitt rum och ber till gud att mamma inte kommer hem inom dessa dagar och ser mig nu.
Jag vänder på höger armen och ser ett stort köttsår, på andra sidan röda fingeravtryck. Jag tittar upp på speglen som var framför mig, jag satte handen för munnen över min syn. 
''Vad har han gjort med mig? '' viskade jag tyst, nyckelbenen lyste rött av alla märken, jag rörde mjukt mot nyckelbenen men reflexerna tog emot och jag tittade noga på händerna som reflekterade från speglen till ögonen. Jag vände på händerna och såg hur ögonen blödde och sken en stark färg av mitt blod. Tårarna slutade rinna och jag reste mig upp.
-
Efter att ha tvättat rent alla sår gick jag runt i huset ensam utan att veta vad som skulle hända näst, jag stannade upp men andades tyst ut när de bara var min mobil som surrade. Jag måste verkligen sluta skärma upp mig själv.
''Hello? ''
''Hiya Emina.. it's me Hannah ''
''Oh hi Hannah '' mumlade jag hest
''are you alright? ''
''yeah sure.. just my throat trangeling .. or else i'm fine '' Lögn.
''oh.. i wanted to ask you if you wanna job today? But you seem sick so i should just ask Fernanda if she could work for you instead. '' 
'''no no no! It's fine, i can work ''
''are you sure? '' frågade hon misstänkt
''Yes. It's fine! I'm fine, i just gonna take some medicin and then i'm like new again.. '' Lögn.
''Okey, see you two? ''
''alright then boss! ''
''good, you will work with Emma today '' Tacka gud inte Brendon.
''mhm fine for me '' Vi sa hejdå till varandra och jag gick in för att förbereda mig för jobbet. Jag tog min lång armade grön-vita tröjan täckt med Starbucks märket på med mitt namnbricka på
Emina stod de prydligt och jag satte upp mitt dipdyade hår i en toffs, jag tog min väska, nycklar, mobil och viktiga grejer innan jag låste dörren och försvann mot jobbet
-
''there you go.. a Frappuccino Blend, ''
''Thanks ''
''no problem, have good day '' log jag fejkat mot den snälla tjej som just lämnade butiken. Idag var de rätt lugnt, men Emma frågade vad jag hade gjort med min hand, jag drog ramlade från longboarden ursäkten men hon verkade inte köpa den men jag blev sur på henne och nästan röt på henne rakt i ansiktet men höll tillbaka de och sa att de va sant sedan har la ingenting mer hänt. Eftersom de är lugnt i butiken så satte jag mig på stolen gämte kassan och blädrade lätt genom en Vouge tidning. 
''You should see this.. '' mumlade Emma tyst mot mig, jag kollade konstigt på Emma med en orolig blick mot skärmen, jag reser mig upp och går mot datan hon stirrade oroligt på. När jag slöt mot hennes sida så tittade jag tomt på datan medan de laddade upp sidan.
ZAYN MALIK SPOTTED WITH PERRIE EDWARDS
It looks like One Direction star Zayn Malik is hanging out with Perrie Edwards from Little Mix, Yesterday we saw them again leaving a fancy resturant holding eachothers hands and smiling like Emina Stones never exist.. but hold on Mixers and Directioners.. are they back togheter? What happend to Emina? Send in your tip that seems legit and we keep in touch!
Kisses
Lunatic 
Sedan spärrades mina ögon upp och munnen blev mindre, jag blundade och andade. Jag puttade undan mig själv från datorn och gick mot kassan där ett antal folk hade dykt upp, jag började ta deras beställningar och vägrade visa känslor.
''are you okay Emina.. ''
''i'm fine Emma, can you make a Starbucks special for me please? ''
''sure.. '' svarade hon misstänkt och gick iväg till köket.
Zayn wanna play? Oh it's on. .. i will show how it's played.. never met a shortlover.. oh you will now 

I'M BACK! MISSED ME?
Haha lol! Men en sak är säkert jag har saknat er, och skrivningen med :) Men nu är jag tillbaks och ska inte någonstans på ett tag! Nu är de bara 2 veckor kvar av skolan :( NEEEEEJ?! Då betyder de mycket homwork. Mycket träning (volleyboll) Och jag tror de kommer drabba bloggen någon sjukt för jag ska börja 9an. Nationela och shit! :( Men vi får se tills dess annars kommer la ingenting mer hända typ! :)
Kommentera? :) KRAM! P&S M<3