Kapitel 9 - Party Time

( Bild 1: Andies Outfit, Bild 2: Enessas Skor Bild 3: Drickorna servad av bartenden, Bild 4: Andies mobil, Bild 5: Festen)
Jag drog ett sista drag med läppglans och stängde igen det innan jag kollade mig snabbt på den lilla speglen, jag ställde mig upp och gick till helkroppsspeglen. Där jag tittade på min härligt coola party outfit. 
''Are you sure your gonna wear that? '' jag vände mig om och kollade på Enessa som stod men den perfekt party dress, jag suckade och vände mig om, kollade mig i speglen och log stolt.
''Yes! What?.. you don't like it.. '' jag mötte hennes blick i speglen där hon tittade på mig.
''Course i do.. it just don't look like: YEY PARTY TIME! .. if you know what i'm sayin' ''
''Well your dress doesn't look special PARTY out either... looks like your been invited on tea-party '' hon gav mig en dödsblick innan hon försvann ur speglens bild. Jag skratta åt hennes svar och tittade ifall jag hade missat något, jag tog upp min mobil och tog en instagram bild
 
ItsAndieMinelly: Partytime with @NessaJohns #Love #Party #Tags4Likes #Hashtag #Partie! #Fun! 
la ut bilden på instagram och många gillade. 
NessaJohns: eeeeey sexy ladiie! x #hotmama!
ItsJacksonMinelly: Lookin' pretty as always .. xx 
Den där Jack kunde aldrig ge sig, jag stängde ner mobilen och innan jag försvann ut drog jag på mina boots och väntade in fröken prinsessan som skulle snörra sina Jeffreys. Jag låste dörren och vi gick ut i den varma härliga sommarkvällen till den hetaste klubben i London, Riverside.
När vakten äntligen släppt in oss med våra fejk IDs vi fick av en riktigt awesome kompis kände jag mig dålig men ändå skönt av få släppa loss lite efter 3 års borthållande från klubben hemma i Wembly. Hela klubben vibrerade och flödades igenom kroppen. Jag kände mig inte så värst sugen på någon dricka, hard core nykter kanske? Mina tankar bortrövade drog Nessa bort mig till baren där hon flörtade med en av bartenderna där och smugglade sig en gratis FeverFever - Cola med Vodka - Och försökte väcka till mig till liv
''Hello? '' jag kom tillbaka till verkligheten där hon tittade dumt på mig och bartendern tittade med ett litet leende på mig. Åh Gosh så snygg!
''Uh.. just a Cider please.. ''
''Just that? '' frågade han flörtigt och visste exakt vad han menade
''For the moment, yes just that. '' han nickade innan han fixade min Cider och gav den till mig
''Want some more? Just wave '' han gav mig ett flörtigt leende och blinkade snabbt, mina kinder förvandlades rosa och han försvann fort som ögat. Jag tog cidern och tog några klunkar innan jag vände mig om och kände hur Nessa tog tag i min hand. 
''C'mon, i wanna dance! '' skriker hon innan vi försvann ut på dansgolvet. Där vi dansade till Feed the Dada - Dada life pumpade från dom stora bass högtalarna. Låt efter låt kom och jag blev svettig och gick ur dansgolvet, jag tog en ny drick och kände mig liksom välkommen tillbaka till det gamla! Det va gött.
Efter drickan sprang jag tillbaka dansgolvet där Nessa försvann, jag kollade mig omkring innnan jag reste på axlarna och började dansa. Plötsligt kände hur 2 solbruna händer slank genom min formliga midija och vände mig om kollade på dess blåa ögon. Hur fina ögon ögon är inte det?
Jag brydde mig inte om mer utan bara lät kroppen ta över hjärnan. Dansade och släpte mig själv från alla tankar. Men kommer jag göra något dumt ikväll? Det får min kropp ta ansvar för.

Här! Fick smuggla fram ett kapitel till er! Better go now before my mama finds me! Kommentera gärna :)
Och så får ni gissa vem vilka blåa ögon hon träffar på ;) xx

Kapitel 8 - I just felt ashamed..

Tidigare i Only You: ''Hey? How did it go? '' jag sätter mig i köket, suckar förtvivlat.
Hur fan kunde detta hända? Att få sparken pgv av en liten råtta som ljuger. Jag ser över fönstret innan jag kollar ner i bordet, där en blöt liten pöl som jag börja leka med. 
''Hello? '' hon satte fram sin hand framför mina ögon, jag suckar irriterat och tittar på Andie
''I losted my job okay? HAPPY! '' jag reste mig hastigt så bordet ramlade pradask på golvet och jag försvinner in i mitt rum.

 
Förvånat satt jag kvar när Enessa stormade ut från rummet. Förlorade hon verkligen jobbet? Jag ställer mig upp och kollar mig lite trött omkring och ser hur disken stod i en hög, jag lägger allt i diskmaskinen och satte på den innan jag överlämnade tvätten till maskinen och försvann upp för trapporna in till Enessas rum. Jag knackade snabbt och öppnade dörren utan att vänta mig något svar, Enessa sitter mitt på sängen, handen vid munnen - sådant hon brukar göra när hon tänker - och tittar på tomma intet. Jag suckar innan jag sätter mig jämte henne och tittar på henne några tysta sekunder, 
''You know, it's okay to be sad you know.. '' jag vet att hon hörde va enda ord jag nämde och hon suckade djupt. 
''I really don't let myself cry in front of anybody.. '' mumlar hon. 
''Fine, i don't know what you want from me but please don't shut me out like this! Okay. I'm just here to help that's all.. '' jag reste på mig och tänkte försvinna ut från Enessas rum men hennes ord hindrade mig från att lämna rummet
''I'm sorry, i'm used to be alone and not having someone by my side and support me, i'm just ashamed of myself that's all.. '' mumlade hon tyst fram. Jag suckade och vände mig om och synar henne, hennes blick har äntligen riktas mot mig och ser på mig med ögonen smått uppspärrade mot mig, vilket är lite gulligt. 
''It's okay, but from now on count on me to be there for you... don't shut yourself in, I'm here for you. No matter what okay babe? '' jag satte mig på sängen och kramade hårt om henne, hon log och kramade om mig tillbaks.
''Okay, i promise '' viskade hon tyst och vi satt sammanbindade tillsammans i en evighets långa kramen, jag tyckte de va skönt och varmt. Tystnaden kom mellan oss vilket gjorde stämningen mer Bästa-vän stund enligt mig.
''Okay, enough with the heavy, '' mumlar hon och tar sig bort den förvånats sköna kramen, jag tittar på henne under min lilla lugg som har smygit sig fram utan att jag anat,
''we are going on a party tonight! Hihi! '' hon reser sig hastigt att jag inte ens hann blunda och ta in det hon nyss sa. Va? Vadå fest? Jag ska ingenstans.
''I'm not going. '' säger jag bestämt och Enessa vänder sig om hastigt och suckar uppgivet och släppar sig fram till mig
''Yes you are! When was the last time you we're drunk and had fun? '' jag suckade och kände hur alla hemska minnen började dränka mina tankar, Med Cory och allt. 
''I can't, i made myself a promise to not drink and have fun at the same time, '' mumlade jag och kollade på Enessa som har huvdet lite på sne och kollade frågsamt på mig, jag ser hur mycket frågan lider henne och att hon måste fråga av sig men väntar på min tilllåtelse, som jag för första gången inte låter henne få. Jag reser mig upp och är påväg att lämna rummet men ännu en gång hennes ord stoppar mig,
''aren't you supposted to tell me that it's okay to ask you why? ''
''Not this time.. '' viskar jag och vänder mig om och kollar på henne
''Well how can i know? I can'- ''
''I will tell you sometime but not today.. '' mumelviskade jag till henne och gick ut ur dörren. Jag stormar ner för trapporna och sätter på tv som jag stände av innan och ser Simsons är på, jag kollar men känner hur min humor har försvunnit. Jag kan inte ignorera allt som har hänt och låsas skratta åt ett program som är barnsligt och för äcklig humor som jag ändå skrattar till då och då. Jag överlevde med problemet innan men grejen är klarar jag av detta igen? Att gå igenom alla jobbiga faser som jag fick lida mig igenom pgv av en dum fjantig fånig fest som jag helst skulle ignorera och ha en hemmakväll för mig själv, att gråta igenom allt jobbigt genom att titta på sorgliga filmer som får mig att hulka och snyfta sönder min armtröja som blir helt snorig och blöt. Jag klarar inte av de igen, det är ju inte filmerna jag gråter mig igenom utan minnerna. Dess alldeles för fina minnen som bränner mitt bakhuvud som jag förlänge sen tog mig samman och stängde inne i en liten ask där den snart skulle börja brinna som idag blev den dag den skulle brinna sönder och hur alla minnen skulle härja fritt omkring mig, att få flera sömnlösa nätter och mardrömmar men få drömmar jag önskar kunde sättas igång på Replay om och om igen, att uppleva gamla minnen som var makalöst roliga och kommer aldrig få upplevas igen. Men jag är ändå glad när jag var under den hemska perioden kom ju Enessa där och stöttade mig igenom allt och mamma, min bror som jag inte har sätt på ett tag. 
''C'mon, let's go okay? Please '' Enessa kan vara en riktig stalker men hon är min vän och om jag inte kan berätta varför jag beter mig så här kan jag åtminstonde gå med henne för att inte visa att jag är något Mongo som inte har något liv utanför!
''Fine, but if it's boring i'm leaving the first thing i will do okay?! ''
''YES YES YES PROMISE! '' hon stände av teven framför mig och skakade på sin lilla rumpa hon hade och gjorde en såkallad ''segerdans'' innan hon drog upp mig från soffan och släppade mig genom övervåningen till rummet där klädbytning och make over skulle genomföras innan festen.

Ännu ett såntdär jobbigt mellankapitel of mine, but lite längre ;) Willing to share of your beautiful words of yours before everything starts? :) Kram Kram! <3 

Sjukt trött!

Trött som stryk, kommer nog ett kapitel imon, har saker att fixa idag! Me want lite comments :)

Kaptel 7 - Nessa you better take this..

Tidigare i Only You: Jag tog skålen som nu var tom och la den i diskmashinen. 
Jag kollade så allt låg som det ska tills jag hörde ett meddelande plinga, inte från min mobil... jag tassade ut till hallen och kollade in i Enessas väska, jag rotade runt en stund tills jag kände hennes Iphone 5 där inne, jag drog fram och öppnade hennes mobil, såg hela konversationen mellan ... Jack och henne, jag släppte hennes mobil rakt i golvet så den sprack. Hur kunde hon?... 

Sakta men säkert kommer verkligheten tillbaka till mig och jag öppnar sakta ögonen för att kolla vem som skakar om mig, jag ser Andie ner tittandes på mig och telefonen i vänster hand, jag stänger ögonen och grymtar till, 
''Nessa, you better take this... '' Jag sätter mig upp i sittställning och snuggar bort sömnen från mina ögon, jag suckar och sätter fram handen och Andie lägger telefonen i handen och går sin väg, jag reser mig upp och försvinner in i köket.
''Enessa Here''
''Yes Enessa, this is Jamie. Your boss.. ''
''Oh hi boss, what's up? ''
''well, i hope you can come to work .. we have some things to discuse.. ''
''Is something wrong.. ? '' frågar jag oroligt, åh nej tänk så förlorar jag jobbet till någon annan bättre?
''Well i don't know but how about to come to work right now? ''
''I'm on my way! ''
''Good. '' Telefon samtalet bryts mellan oss och jag suckar, jag går in på toa och fixar om mig, bytter outfit. Säger snabbt till Andie att jag måste till jobbet ingen och tar bussen som kom precis in mot stan.
-
När jag öppnar dörren in till den varma affären så känner jag hur spänningen är i luften, 
''Hiya, '' mumlar jag. Jamie min chef och tydligen Kellie sitter där otåligt på mig, jag suckar mentalt i huvudet innan jag sätter mig mittemot Kellie.
''Hello, '' mumlar Jamie tyst. Jag tittar smalt på Kellie som tittar på mig som ingenting borde ha hänt utan att vi bara sitter här av en ren slump.
''what's going on? ''
-
Jag smäller igen dörren när jag kommer hem, Jävla lilla råtta! Åh! Jag slänger av mig skorna och slänger av mig jackan på golvet och går förbi Andie som tittar oroligt på mig med en skål flingor i handen. 
''Hey? How did it go? '' jag sätter mig i köket, suckar förtvivlat.
Hur fan kunde detta hända? Att få sparken pgv av en liten råtta som ljuger. Jag ser över fönstret innan jag kollar ner i bordet, där en blöt liten pöl som jag börja leka med. 
''Hello? '' hon satte fram sin hand framför mina ögon, jag suckar irriterat och tittar på Andie
''I losted my job okay? HAPPY! '' jag reste mig hastigt så bordet ramlade pradask på golvet och jag försvinner in i mitt rum.

Skrev skit långt och jag trodde jag hade sparat de, för det gjorde jag men... sen är det bara denna delen som är kvar! Skit ledsen hörrni! <3 Kommentera lite :)

Kapitel 6 - Like i said, i don't want to be alone..

Tidigare i Only You:
Mer svar fick jag inte utan tänkte det va nog ett bra svar för honom, dom verkar ju så himla desperata att få Andrea tillbaka, men jag kanske ska hjälpa dom? Dom kanske vill ha den gamla Andie tillbaks? Jag vet inte. 
Med tusen takar i huvudet somnade jag med kläder på i min säng.
Jag har legat vaken hela natten, inte fått en endaste litet blund på mina starkas gröna ögon, det blir inte bättre av att Andie håller upp och gapskriker inne i köket, jag reser mig upp i en sittande ställning mitt på sängen. Jag gnuggar mina ögon och suckar frustrerat ut, Jag slänger undan täcket så huden knottras på benen av den hemska kylan som har omfamnat rummet. 
Jag går in i badrummet som ligge granne jämte rummet, tvättar ansiktet och checkar till mitt ansikte snabbt, great. Onda ringar runt ögonen, jag går ut till rummet där plötsligt min mobil ringer. Jag ser att Kellie på jobbet ringer.
Hello?
- Hiya Nessa, it's me Kells, where are you?
- Home?.. why?
- Aren't you supposted to be at work.. like now?
- What? I thought i took break for a week,
- yeah i know but Samara is sick so no one could come and work, 
- But i can't either, my friend is sick and she needs me at home. 
- Why are you taking care of you friend? Kellie är riktigt snäll, men hennes nyfikenhet är alltid något jag kommer att skona henne för och orespektera.
- Cause ... it's complicated. mumlar jag tyst, hon suckade också.
- But hey! I'm coming, wait like 20 min, i will be there. 
- good! See you later. Klick. Vadå? Väntade hon att jag skulle ge mig ... asså?
+
Efter att ha lämnat lägenheten stressigt och ett förvirrad Andie så är jag 20 min senare utanför Starbucks. Jag stiger in i den varma cafét där det är folktomt och en enstaka kroppar döljs bakom dessa stolar dom köpte in. 
''Oh hi! '' Kellies huvud riktades mot mig, vinkade snabbt innan hon tittade ner i sin tidning igen. 
''it's quite empty in here, ''
''oh i know, it's been quite empty the whole day, i just don't wanna be alone today. '' mumlade Kellie med sina bruna ögon koncenterade på tidningen hon läste slött. 
''but? It's quite unnecessary for me to come on my day off. Cause? You looked have everything under controll, ''
''but like i said, i don't want to be alone.. '' muttrade hon fram.
''Well. Sometimes it works like that, sometimes you have to work alone. ''
''but i don't want to.. '' gnäller hon. Jag suckar och reser mig med händerna uppe i luften och släppte ut ett irriterande suck innan jag försvinner in bakom gardinerna, jag drog av mina jobbarkläder och tog på mina yttekläder och öppnar gardinerna igen. Jag går med suriga steg, öppnar dörren när plötsligt Kellies irriterande röst stoppar mig.
''where are you going? ''
''Home, cause obviously u don't need my help. ''
''but i want some company! ''
''Your freaking magazine can be your buddie for the day or your freaking cellphone! Don't EVER call me in unnecessary again! ''
''You can't leave? Your working! ''
''Well, not on my DAY OFF and watch me Roll! '' sa jag utmanande innan jag lämnade butiken. Vem tror Sara att hon är. Om hon tror att hon kan bossa över mig så kan hon räkna med att hon inte har sätt min dåliga sida ännu!
Jag suckade frustrerat när Nessa skrek ett hejdå och smällde igen dörren för tydligen skulle hon jobba upp för någon Samara eller sandra, något sånt. Jag satte flingorna på soff bordet innan jag trött slänger mig i soffan med en suck. Jag hostar lite men det går över, jag suckar tyst innan jag tar flingskålen vid mitt knä och tar fjärkontrollen i högsta hugg och byter kanal tills jag ser något intressant, Lou. Mitt gamla favorit program dök upp vilket jag saknade att se på. Med intressanta ögon, då och då stoppade in en skedd med flingor och mjölk in i munnen. Plötsligt öppnad dörren och in kommer en irriterad Enessa och slänger väskan och nycklarna på bordet,
''Hey? What happend, aren't u suppost to work? ''
''Kellie is so stupid! I thought it was busy at the work but clearly it was cool the whole day. She didn't want to be `alone´ that why she called me and she knew it was my day off! '' hon slänger sig i soffan jämte mig och suckar trött
''such wasted of time! '' muttrade hon trött. Jag tittade länge på teven i ungefär en halvtime utan att ha bytt ord med varandra
''but hey, tomorrow we're go- '' tysta snarkningar hördes från Nessa. Jag kollade åt sidan och såg hur hon djupt sov i sin jacka, jag skrattade lite innan jag reste mig upp, drog ut hennes ben och la täcke över henne. Jag tog skålen som nu var tom och la den i diskmashinen. 
Jag kollade så allt låg som det ska tills jag hörde ett meddelande plinga, inte från min mobil... jag tassade ut till hallen och kollade in i Enessas väska, jag rotade runt en stund tills jag kände hennes Iphone 5 där inne, jag drog fram och öppnade hennes mobil, såg hela konversationen mellan ... Jack och henne, jag släppte hennes mobil rakt i golvet så den sprack. Hur kunde hon?... 

Förlåt! Jag chillade med kompisen idag, igentligen skulle jag laddat upp kapitlet sen igår men det blev problem med internet! Menmen! Här är vad jag kan erbjuda för todaay! Skit snurrigt i slutet! Ja vet men jag är extremt trött så här!

Förlåt!

Kapitel kommer! Hold on lovleys <3

Länkbyte!

Länkbyte med en hur grym novell som helst! Jag läser den och jag är knasigt kär i den!! Åh, så himla bra!
 
Just like old time. Det handlar om Sarah som är 21 år gammal. Hon får själv ta hand om sin lille son som bara är tre år gammal efter att att hon blivit lämnad av den personen hon litade på mest av allt. Men vad händer när den här personen är med i världens största pojkband och Sarah råkar träffa på honom igen?
 
Klart läsvärd! Klicka på bilden för att komma till bloggen! - 

Kommer snart kapitel 6 men just nu Kapitel 5 är under detta länkbyte!

Kapitel 5 - Slowly but surely, our hopes gives up

Tidigare i Only You:
''no! I swear, it's not that! i just miss her, we havent't contact eatchother seens .. now. And i just miss her ''
''but can you try to make her belive us.. ''
''she's not even remeber you Vigs? ''
''No.. '' mumlade han och jag suckade i frustration. Va fan ska jag göra? 
''I'm sorry guys, i just can't .. '' mumlade jag och vände mig om, började springa därifrån.
4 Veckor senare
Dagar blivit till veckor och sakta men säkert ger våra hoppar upp om att Andie ska få tillbaka sitt minne, Enessa såg jag en gång. Julen närmar sig och vem ska jag ge min present till nu då när Andie inte kommer ihåg någonting.. allt är så himla hopplöst. 
Sjukhus vistelserna blir allt från varje dag till någon gång i veckan, att sitta utanför och vänta på att stunden ska slå in har ju mörknat en aning. Tillslut släppte dom Andie för några veckor sen, hon verkade må bra och hoppades bara på det bästa, nu bor hon hos Enessa för den gången vi såg henne berättade vi ungefär hur läget såg ut för henne, hon tog henne och mer har jag inte sätt av dom. Jag fick Enessas nummer för att hålla koll så att Andie mår bra, jag hoppas verkligen att hon får minnet tillbaks! För det kan nog faktiskt behövas nu till jul! Skulle sitta perfekt som julklapp.
 
Hopes she's okay? Jack.

[19.46] Enessa 
She's okay... she just felt asleep. Enessa. 
 
Det va allt jag behövde veta, att hon mår bra. För hennes säkerhet betydde allt för mig, ja. Ja.. Jag Gillar. Henne
Min uppmärksamhet på teven upphördes när jag hörde små snarkningar från soffan, jag tittade på Andrea som låg där och sov djupt, jag reste på mig och la täcket över henne innan jag stängde av teven och gick upp, gick till det andra rummet. 
Just då fick jag ett Sms från Jack
 
[19.44] Jack.
Hopes she's okay? Jack.
 
She's okay... she just felt asleep. Enessa. 

Mer svar fick jag inte utan tänkte det va nog ett bra svar för honom, dom verkar ju så himla desperata att få Andrea tillbaka, men jag kanske ska hjälpa dom? Dom kanske vill ha den gamla Andie tillbaks? Jag vet inte. 
Med tusen takar i huvudet somnade jag med kläder på i min säng.

Tråååkigt mellan kapitel men men! Eftersom att Koooommentaaarerna bara ströööööömar in, så får nå detta :'O så kommentera nu då! / M
 
 
 

Kapitel 4 - Do something!

Tidigare i Only You: Jag fattade ingenting? Eskotera ut oss? ... Vad är det förfel med Andie? Doktorer flög in och ut genom hennes rum, tillslut kom doktorn med papper i händerna, han drog sin hand genom håret, blåste uppgivet ut syre och tittar frustrerat på papprerna en sista gång
''What's going on doctor? '' 
''Well, it seems like when she got strangled some memories disapeard, Does things are very normal.. ''
''but will her memorie come back? ''
''That's the problem.. i don't know if they ever will come back. ''
En vecka Senare
En vecka har flygit förbi, doktorn kommer hit då och då för att kolla till mig så mitt ''minne'' har kommit tillbaka.. Jag har en utmärkt minne, det är bara 2 okända killar som kommer hit varje dag och besöker mig. Regnet öser ner i London, jag ser hela stan genom mitt fönster, hur folk försöker komma sig undan regnet, hur folk stressigt springer undan. Det har varit ensamt senaste tiden, ingen som kommer och hälsar på, inte ens mamma... vilket är underligt. Jag suckar uppgivet och går tillbaka till sängen, sätter mig i greddarställning och tar fram telefonen och skriver ett snabbt mess till Enessa
 
Hey! Long time no speake, up for something? / A x

[12.45] Enessa Johns
Hey! :) No, nothin' up... Something planed? / E x
 
Yeah? Come up to the hospital later! x 
 
[12.47] Enessa Johns
What are you doing on the hospital ? xO xo

Long story, i don't even know.. but just come okay? xx
 
[12.52] Enessa Johns
Sure! I will bring something to eat.. if it's okay? x

Be my guest! x 
 
Mer svar fick jag inte utan jag gick in på toa och slängde av mig sjukhuskläderna, drog på mig en tank top med mjukisbyxor och fixade mig lite innan Enessa kom hit.
-
''And then it exploded and the choclate was all over the place! That was so discusting '' skrattade Enessa fram och vi började skratta något otroligt, hon hade kommit upp på rummet runt 1 och nu är klockan halv fyra och har inte lämnat rummet en gång. 
''My god! '' skrattar jag fram, kunde knappt andas
''Okay, so next week it's a party at my friends house so i thought we could go.. Cause Annie is away in Mexico with her parents for 4 weeks, hope you could go? ''
''oh, i don't knoow.. no, can't just stay home and watch some movies instead and catch up? ''
''C'mon , don't be such a boring ass! '' just då plingade min mobil och jag tog upp den och läste meddelandet jag fick.
 
[15.45] Jackson x
Please.. just let us in.. x

Who are you? And why are you guys camping outside my room.. 
mer svar fick jag inte utan la undan mobilen och tittade på Nessa som tittade ner i sin mobil. Hon log lite och såg sedan upp på mig och låste sin mobil
''who was that? ''
''just a nobody, c'mon let's watch a movie now! '' hon log och satte på en film som hette Fired up tydligen. 
Jag sa hejdå en sista gång till Andie innan jag stände dörren. Viggo och den okända killen tittade på mig när jag kom ut, jag vände blicken och skulle gå då kom ropade på mig
''hey!.. Hey Wait up! '' jag stannade suckandes och vände mig om. Dom tittade på mig länge och jag tittade på dom länge, 
''do you guys want something? ''
''i know you don't know us, but please. - ''
''i don't know YOU but i know Viggo. ''
''yeah, yeah anyway! I want you to help us.. we need your help. ''
''what are you talking about? ''
''she had lost her memorie, that's why you are here and we are camping outside. I don't know if you remeber but last time i saw you was her fighting in her yard 2 years ago .. '' jag tittar ner i golvet och suckade
''you are just her to get her back and trying to move us away! '' Killen med stylat hår tittade förbannat på oss
''no! I swear, it's not that! i just miss her, we havent't contact eatchother seens .. now. And i just miss her ''
''but can you try to make her belive us.. ''
''she's not even remeber you Vigs? ''
''No.. '' mumlade han och jag suckade i frustration. Va fan ska jag göra? 
''I'm sorry guys, i just can't .. '' mumlade jag och vände mig om, började springa därifrån.

Krånligt? Blir själv inte förvånad... kram :)

Kapitel 3 - Who are you?

Tidigare i Only You: Jag ligger där och kan knappt andas, försöker få inte syre men det va nästan omöjligt. Plötsligt hör jag hur en dörr stängas och en orolig Viggo slänger sig vid min sida. Mitt medvetande försvinner sakta men Viggo försöker hålla mig vid liv. Åh.. huvudet snurrar och plötsligt stänger hela kroppen av.
 
Efter ett stressigt samtal från Viggo om att hennes mamma hade attackerat Andie blev jag orolig, lagt på i örat på Viggo och skyndat mig upp, sprungit ut till bilen, kört iväg den hem till Andies ställe. 
Nu sitter vi på sjukhuset och väntar otåligt.. eller ja Viggo väntar. Självklart jag med men försökte lugna ner mig medans Viggo gick runt i cirklar och stressade upp sig
''Vigs, calm down! She's strong okay! She will make it.. '' just då kom en doktor ut med glad ansiksutryck. Vi reste oss upp och doktorn mötte oss.
''I'm doctor. Maurice and Andrea is stabil for the moment so she made it, you can go visit her now. '' 
''Thank you soo much doc! Thank you. '' jag tackar snabbt medans Viggo skakar hand med honom och tackar honom tusen gånger, jag försvinner in på Andies rum. I rummet hänger andertag och svettinga stunder, livräddning... jag blev smått rädd när jag kände hur tätt rummet var,
Andie låg i sängen, luft som konstant ger henne syre, hennes bröstkorg åker upp och ner som tyder att hon har liv.
Jag öppnade sakta ögonen men stände dom snabbt i det ljusa ljuset som dödade mina ögon, jag blinkade med ögonen för att vänja mig vid det starka ljuset, jag kollar mig omkring och känner hur paniken stiger. Jag andas fortare och fortare, hur hamnade jag här? Varför ligger jag här? Va hände med mig? Massa frågor cirkulerar i huvudet på mig och jag undrar fortfarande vad som händer... 
''Andie? Hunny.. '' plötsligt känner jag någons hand smyga in i min, jag kollade åt sidan och drog åt min hand när jag såg den mysteriska människan ligga där. 
''who are you? '' min trassliga röst skärde sig i min mesiga fråga. Han försökte ta i min hand igen men jag drog mig undan. 
''leave me alone.. '' väste jag fram. Dom drog sin undan och jag tryckte på en röd knapp jämte mig, en sköterska kom in i rummet
''oh, god that your awake hunny.. '' 
''please, can you escote this men out of the room please. '' kvinnan tittar på männen som hon ber ska lämna rummen. 
''what? No! You can't escote us out! She needs us.. i'm her brother.. don't you remeber me Andie? Andrea! '' det va det sista jag hörde från killarna, dom var ju läskiga, vadå min bror? Skulle inte tro det. 
Jag fattade ingenting? Eskotera ut oss? ... Vad är det förfel med Andie? Doktorer flög in och ut genom hennes rum, tillslut kom doktorn med papper i händerna, han drog sin hand genom håret, blåste uppgivet ut syre och tittar frustrerat på papprerna en sista gång
''What's going on doctor? '' 
''Well, it seems like when she got strangled some memories disapeard, Does things are very normal.. ''
''but will her memorie come back? ''
''That's the problem.. i don't know if they ever will come back. ''

Lite drama! Kommentera nu då :)

Kaptel 2 - Thanks Bestie Loveya

 
[17.59] Viggo x
Better come home now, mom is trying to find ya... she's sober so HURRY! x

I'm on my way! x 

Jag reste på mig, kollade mobilen snabbt och stoppade ner den i min jackficka.
''Where are you going? '' 
''Home, mom is awake and she thinks i'm in my room.. can u drive me home? '' han reste på sig, tog nycklarna och mobilen. Slängde några sedlar på bordet och nickade mot dörren. Vi små joggade ut från cafét, den kalla luften träffar mig i ansiktet och springer ner till bilen som stod fint parkerat utanför. 
''Let's go, let's go, let's goo! '' hassade jag fram, Jack satte på bilen och satte full fart hem.
-
''Thanks for everything, '' när vi kom hem fick han hjälpa mig upp för taket igen. Jag såg ner på Jack som stod där med ett leende på läpparna
''No thank you! '' jag böjer mig ner och lägger mig på mage, sträcker mig lite och pussar Jack på kinden.
''Thanks Bestie! Loveya '' jag reser mig snabbt upp och knackar på Viggos fönster för tydligen har någon stängt mitt fönster, plötsligt öppnas dörren till Viggos rum och där stormar mamma och Viggo in. Jag gömmer mig bakom fönstret och ser hur Jacks bil sakta försvann, fan också...
''Where is she?! I WANT HER NOW?! THAT FUCKING BITCH '' ryter mamma fram, hon är nykter. Fan också, fan fan fan! Plötsligt hör jag hur mamma klappar till honom och börjar attackera honom. Nej nu jävlar! Jag öppnar fönstret, slinkar mig igenom smidigt och hoppar på mammas rygg.
''BLOODY HELL? '' ryter mamma till och försöker vifta bort mig som en flugga. 
''Leave Viggo alone! '' skriker jag och hoppar av, mamma slänger sina armar häftigt omkring och jag aktar mig. 
''Your little bitch?! Where have you been? '' Mamma ger upp och andas anderfått, jag tittar lite retande mot henne och tackar alla ciggaretter hon tar. Men hon gjorde något jag inte var beredd på, hon slänger sig över mig så vi faller över golv, hon greslar över mig och stryper mig. Viggo hoppar smidigt och tar henne runt om halsen så hon flyger av mig. Jag ligger där och kan knappt andas, försöker få inte syre men det va nästan omöjligt. Plötsligt hör jag hur en dörr stängas och en orolig Viggo slänger sig vid min sida. Mitt medvetande försvinner sakta men Viggo försöker hålla mig vid liv. Åh.. huvudet snurrar och plötsligt stänger hela kroppen av.

Hoppas ni som har haft ett skönt lov hade det bra och dom som ska ha! Ha ett skönt lov :) 

Kapitel 1 - I'm Tierd of feeling like a failure...

 
[15.45] Jackson x 
Hope your okay? Wanna take an ice cream? x
 
No.. mom is on me again.. *sigh* in this weather? Your crazy.. x

[15.47] Jackson x
If u don't feel okay.. i will always be there for you! And u know it Andrea xx

Fine.. pick me up then ;) x

[15.49] Jackson
 x
Such a little tease you! Fine but be ready when i'm picking u ass up! x
 
Jag skrattar åt Jacks medelande och reser mig upp och går in i min walk in closet, letar reda på bekväma kläder.  När mina sköna mjukisbyxor med en tank top är på med min militär jacka är på, sticker jag imellan min Iphone 5 i byxfickan och sätter upp mitt lockiga hår i en slarvig hästsvans stänger jag rumsdörren efter mig och försvinner ner för trapporna, drar på mina uggs och skulle precis öppna dörren då mammas hårda hand tar tag i min axel och trycker ner mig
''And where does Ms.Bitch thinks she's going? '' sluddrar mamma fram och jag vänder mig motvilligt mot henne. 
''I'm going for an Ice Cream with Jack... '' 
''And who said you will go? Ha? '' gud.. hennes anderdräkt stinker skit. Hon har drukit.. igen. 
''Mom! Let her go, it's none of your buisness anymore, she can do whatever she wants, she's 19 now! '' nu kommer Viggo in i samtalet, jag kollar genom fönsterhallen och ser Jack stå lutad mot sin bil, tittandes på klockan, plötsligt drog mamma i min hästsvans och slängde ner mig på golvet.
''Your not going even here or there! Your in MY HOUSE! UNDER MY ROOF! YOU ARE DOING WHAT I'M TELLING YOU IDIOTS TO DO! GO TO YOUR FUCKING ROOMS AND THINK OVER WHAT YOU HAVE DONE TO ME, AND NO FOOD UNTIL MIDNIGHT?! '' hon försvinner in i vardagsrummet och smäller igen dörren. Jag log snett mot Viggo som ett tack. Jag och Viggo har hållit ihop sen första gången mamma började dricka, pappa blev sur och stormade ut, kom aldrig tillbaka mer. Saknaden är stor men inte mycket känslor inblandade precis... men helst skulle jag vilja bo hos honom mer, jag drar upp telefonen och trycker på den runda grejen i mitten där en bild på mig, Viggo och pappa log stort. Då var jag nog 5-6 år gammal och Viggo 7-8 år kanske, jag minns den dagen. Vi var på en picknik hela familjen och det var då första gången jag träffade Jack som igentligen var Viggos kompis. Han är 2 år äldre än mig men verkar som har är lika gammal som mig, jag suddar undan tanken och ser att Jack har skrivit ett mess
 
[16.11] Jackson x
Are u coming? I like, waiting outside x 

Calm down.. i'm coming! I need to sneak out.. x
Om jag går ut genom dörren så kommer mamma komma på mig och jag kommer åka på rejäl fett med stryk när jag kommer tillbaka vilket jag har inte lust att riskera. Jag springer upp på rummet, öppnar fönstret och stänger det efter mig, jag ser Jack titta ner i mobilen, 
''Psst.. Jackson. Up here! '' han tittar från mobilen och kollar sig efterblivet omkring tills han kollade upp på taket där jag stod. Han tittade snett och det förvånade honom inte alls, han suckar, låser sin mobil och går mot huset. Han står med öppen famn och jag tar en två sats och hoppar ner, han tar emot mig i sin famn och ler charmigt mot mig
''Oh don't give me that look. ''
''what? ''
''You know .. the Jackson look.. '' jag immiterar samma blick som Jack hade, han skrattade åt mitt misslyckade men närmade mig varenda gång. 
''closer but better luck next time '' han blinkade mot mig och jag hoppade ner från hans famn. 
''Not even a thank you? '' ropade han uppviset efter mig
''Nopp! Not even a thank you! ''
''ur welcome sweetheart! '' Jag lipade barnsligt mot Jack som skrattade mot mig och satte sig i bilen.
Vi sket i glassen och bestämde att vi skulle gå till någon nyöppnad mysig café. Café Hopes öppnades just idag och vi var dom första kunderna, jag kommer verkligen komma hit oftare! Så himla mysigt och trevligt!
''I'm tierd of this.. being total no one to Mom, like i don't exist, ''
''Of course you exist, it's your mom that's stupid to miss all the best of you! ''
''I'm tierd of feeling like a Failure in her eyes, i'm a nobody to her.. always has and always will. ''
''Of course not just give her some time, help he- ''
''No! Not again, i tried to help her but it ended up bruses for 2 months. And they are still there '' mumlade jag tyst fram.
''I'm tierd! Jack.. i really am tierd now i'm not gonna sit there and watch my mom waste her life.. it's enought that i already have lost someone i really loved ''
Jag suckade och tänkte detta måste vara jobbigt, själv har jag mamma, pappa och Michael kvar. Men Michael bråkade med pappa för några år sen, han lämnade familjen och sen dess har han inte ringt eller pratat med någon av oss. Det känns tomt utan Michael.
''Yeah, i know how it feels, ''
''Thanks for being there for me Jack, i really mean it! Your the best. '' hjärtat dunkade lite extra när hon sa dom orden. Inte så att jag är kär i henne ifall ni tror det. Jag ser Andie som en av mina bästa vänner! ... Eller gör jag det?

Yey! Kapitel 1 is out my Amigos :) Whatya think ;) 
// M

Only you.

Andrea (Andie) Swanhson är en 19 år stenrika tjejen från andra sidan gatan som lever flott och lyxigt med sin Bror Viggo 22 år och Mamma Carie 32,  men vad alla inte vet är bakom dess stängda dörrar är det problem hemma. Pappan försvann mystiskt en Fredagskväll 99. Hennes mamma blev desperat och tog dom drastiska återgärderna, Alkohol, rökning, One night stands flyger hit och dit. Går igenom det en ungdom verkligen vill undvika. Men drömmarna är stora, mammas tjat och evigt hackade är låga. Att bli en Victoria Secret model är vad hon vill bli och brinner för. En passion som hon vill ska gå till en lyckan. 
Men plötsligt när mammas eviga hackanden tränger sig igenom Andies starkas förvirrade huvud, trycker ner henne, vem ska hjälpa henne upp även killbästisen Jack börjar plötsligt dra sig undan, vem ska hjälpa henne upp i trapporna igen? I Only you.
 

Så? hur låter det? Prologen kommer upp snart! Ska ni se ;) Kommenteraaa :)

Have a suprise for you lovelies <3

Hej! :)
Ska säga såhär, Jag har sportlov! yey, det menas jag har äntligen tid att planera för nästa novellen! :) Hur awesome! Än så länge har ingen orkar lägga 1-3 min på förslag så det beslår tar jag från er här och nu, lägger ner det på min egna fritid! Ni kommer säker få upp något snart! 10 dagar på mig! Räkna med mig! :)
Vet att detta inte har med 1D att göra men jag Ääääälskar verkligen dessa superheta Tvilingbrosorna Jackson och Finn Harries! Mygod döör! <3

Liam Shot

'' You are just like every other guys! The sad thing is i thought you were diffrent. '' smack. Hela kroppen vreds med, jag vrider tillbaka till vanlig position. Jag tittar på Micael som har förvandlat till ett monster, men denna gången kan jag inte låsas le och betee mig som vanligt. Idag ska han få efter allt han har gjort mot mig, han ska få betala.
'' you think your gonna get away with this? All the things i say, it hurts you! Because all the things i say IS TRUE! ännu ett slag. Men denna gången blixtrade till i ögonen på mig, jag slog tillbaka, han flög så hans rygg träffade väggen. Jag går mot honom och slår honom ännu en gång. 
'' how does it feel haa? Getting beat up time to time? HA..? ANSWER ME?! '' jag höll på att bli galen. Hans läpp blödde kraftigt och jag andades häftigt. 
'' your bitch '' spottade han fram, jag slog till honom igen och han ramlade ner på golvet. 
'' you don't think i can defend myself? But you know what! You guessed all wrong! '' plötsligt for en reflex genom mig och jag sparkar till honom rakt i magen. När den sekunden försvann kom mina skullkänslor, där låg Michael krampandes och led i pinor. Vafan har jag gjort? Så fort jag fick den frågan lämnade jag lägenhet med högsta hugg. När dörren till lägenheterna öppnades så kände jag hur syrefattigt jag hade, jag stannade en stund och tog några andertag. Jag började springa, springa så låångt som jag kunde, bort från allt jag kunde minnas från allt jag har gjort, jag har misshandlat en människa! En starkas oskyldig människa! Utan att tänka mig för sprang jag in i någon, hans bruna ögon tittade i mina,
'' excuse me.. '' min skraja röst får honom att stanna mig och dra tillbaka mig
'' what's wrong? ''
'' none of your buisness '' jag blev förvånad över hur hård och elak jag plötsligt blev mot honom. Han ville släppa taget men höll fortfarande ett hårt grepp om mig. 
'' can you Please .. let go of me? ''
'' can you Please.. tell me what's going on? '' 
'' my mom taught me to not talk with stranges! '' sa jag skarpt innan jag kom ifrån den hårda greppet om min arm. jag började springa allt jag hade, men killen va bakom mig hack i häll. Försöker han döda mig?
'' leave me alone! '' skrek jag allt jag hade, plötsligt känner jag hur mitt syre tog slut och jag föll ner på mark störtande och skrapade upp mitt knä. Kroppen låg i kontakt mot den hårda marken. Mitt sinne blev konstigare för varje andertag jag tog
'' hello? are you there? '' killen störtade vid mig och försökte få min kontakt, men jag var hur okontaktbar som helst. Jag ville svimma men kunde inte, min hjärna hade kollapsat för längesen nu det ända som jag focuserade på var killen med sitt halvt snaggade hårt och bruna ögon som stirrade in i mina.
'' hello? '' jag drog upp mig i hans famn och kramade om mig? Jag kände mig helt borta, plötsligt jag som trodde att min hjärna va kollapsad fick en reflex att putta undan honom och reste på mig och började springa. 
'' please wait! ''
'' LEAVE ME ALONE!?! '' skrek jag och fortsatte gå, Killen stod kvar på sin plats medan jag försvann över gatan in i skogen. 
-
Jag håller på att bli psyco.. alla försöker ringa mig, Aicha, Elise, Wanessa, Minnela, Jack, Lou... till och med Teodor. Jag suckade och blev trött på det endiga ringade mina vänner försökte så jag stängde av mobilen och slängde ner den på marken och tittade framför mig, såg hur solen höll på att gå ner. Det blev mörkare och jag höll på att frysa, jag tog min mobil och drog åt min tunna tröja hårdare om mig, mina bara ben frös. Shorts var nog inte det bästa valet av kläder i en septerber dag. Jag satte på mobilen igen och ser ännu fler missade samtal, när jag skulle ringa tillbaka såg jag Aicha ringa. 
'' Hello? ''
'' OMG! WHY AREN'T YOU ANSWERING WHEN PEOPLE ARE CALLING YOU! EVERYONE HAS BEEN SOO WORRIED! '' skrek han genom mitt öra. 
'' i needed to think, ''
'' why didn't you answerd and said it? ''
'' Cause i know Minna, she wouldn't leave me alone.. she would come straight up to me and i just wanted to be with myself and think throw what i have done... ''
'' what have you done? ''
'' i.. - i- i.. *suck* I battered Michael today, ''
'' YOU DID WHAT?! GIRL.. COME TO MY PLACE STRAIGHT! ''
Yey. Fantastiskt, nu kommer dom hacka mig med frågor. Det är det sista jag vill!

Jag vet skit elak men...

Jag har faktiskt en idé till en ny novell men behöver hjälp med vem det ska handla om. Care to tell me vilken baby det ska handla om? Niall, Liam, Louis, Harry or Zayn <3 Skriv skriv skriv! Får jag no comment till next week får ni vänja er vid en random okay! ;) Lycka Lycka LYCKA!

Harry Shot

Han är snart hemma, lite till... Killarna är i studion och jag känner mig ovanligt... konstig. Men snart är min Hazza hemma, teven är lika ointressant som vanligt, bara samma gamla skit! Ointresserat bläddrar jag förbi kanal till kanal... när jag stannar upp och Gossip Girls senaste avsnitt visas. Jag stannar där och tittar på det intresserande programmet. Jag drog upp mobilen och tittade på klockan, snart fyra. Jag låste upp och tänkte skicka snabbt ett meddelande till Harry
To; Babe <3 15.54: Hey babe, missyou! Want you home! Come home now.. feel lonley.. x 
From; Babe <3 15.56: Missya too, i just finished recording, stopping by the Pizzeria. Loveyou xo
Plötsligt känner jag hur trött ja blir och gäspar stort, jag blundande ögonen och tänkte vila dom lite innan Harry kommer hem, jag sänker volymen på teven och bäddar till soffan till en mini säng och sträcker snabbt på mig innan ja la mitt täcke över och somnade snabbt.
*
'' Harry! Hurry! I wanna go home, Danielle is waiting for me, '' klagade Liam trött, plötsligt kommer jag på att Nessie ligger också hemma och väntar på mig, Shit måste skynda mig. Jag tog pizzan som blev färdig den minuten jag reste mig, jag tog den betalade och sprang med Liam hack i häll,
'' woowh! What's with the hurry? '' sätter Liam sig i bilen. Jag skrattade åt honom och vände mig mot honom
'' Nessie is home and waiting for me.. '' han nickade förstående. Innan han satte på bilen och körde till min lägenhet.
'' see you later man ''
'' kay, cool! Text you later '' jag hoppade ur bilen och Liam körde iväg och jag gick upp för lägenheten. 
-
Jag öppnade dörren tyst och stängde den, 
'' babe? '' det va helt knäppt tyst. Jag drog av mig mina converse och hängde av mig jackan. Plötsligt plingade på mobilen och jag drog upp den.
From; Taylor 16.22: Hey handsome.. miss you. I hope we can meet up in the weekend? x Tay
To; Taylor 16.23: Hey Tay, sorry can't Nessie is here from NewCastle :) Ja la undan mobilen. Jag fick inget mer svar från henne. Jag tassade in i vardagsrummet och ser Nessie ligga i soffan sovandes. Så sött, kanske dags att väcka henne? 
'' hunny? '' jag tassade fram till henne och gav henne mjuka kyssar över hela ansiktet. Hon öppnade sina ögon, dom gröna vackra ögonen tittade in i mina gröna och hon log med sina hjärtformade läppar. 
'' hey handsome.. '' mumlade hon trött och sträckte sig, jag lyfte upp hennes huvud och satte mig och la den på mitt ben, jag tog hennes hand och smekte den medans jag bytte till hennes hår. Det mörka håret var utsläppt och låg lite överallt. jag log och böjde mig fram för att kyssa henne.
-
Senare till kvällen somnade Nessie igen. Jag bar henne in till rummet där hon somnade om och la sig i en behaglig ställning. Jag satte mig i soffan igen och äter upp det sista av pizzan. Plötsligt knackar det på dörren och jag reser mig hastigt och går till dörren med Pizzan i handen. Jag öppnar dörren och trodde det va Zayn som skulle komma med där Stod Taylor sur och blöt.
'' Taylor? What are you doing here? '' hon stod där och bet hårt i sin läpp för att hålla sin ilska på plats.
'' thanks for blowing me off.. that was gental ''
'' Harry? What's that noice? '' Nessies trötta stämma hördes från rummet och jag hyssade Taylor innan jag vände mig om för att checka till Nessie.
'' It's nothing, i'm talking to Zayn on the phone, that's all.. '' hon hummade och vände sig igen och somnade om. Jag stängde dörren innan jag lämnade henne där inne. Jag går mot Taylor som står vid dörren, jag suckade 
'' can you let me in? ''
'' how about i don't and you go home? '' 
'' Harry? Why are you doing this to me? I know you like me.. '' 
'' Taylor, you are an nice person but we are over ... okay? Please try to understand. Bye '' jag stängde dörren framför henne och suckade trött ut innan jag vände mig om och trippade bort mot vardasrummet. Där jag slängde mig i soffan och gäspade stort innan jag kände hur mina ögon stängdes.

Jag vet! Hur snäll är jag igentligen? Skit snäll! Men jag är tillbaka! :)