Dance Our Tears Away Chapter 1

Jag tittar på badrumsspeglen som var nerkladdat med rosa läppstift 'Hope your soap teasted well! Xoxo ' jag tar papper, blöter ner de och började torka av speglen de blev bara klettigare så jag sket i den och slängde iväg pappret, men man kunde inte läsa vad de stod. Jag började dippa på tröjan efter att ha papper och blött ner den, när jag var färdig drog jag igenom mitt hår och sedan tog av tofsen i samma rörelse, släppte ner mitt spikraka mörka hår och drog av mig glassögonen och bara tittade på mig själv. Jag tog min väska jag innan hade slängt på golvet, jag öppnade dörren från badrummet, min syn var rätt så suddigt men jag såg. Nervös men stotlig som en påfågel går jag igenom korridorren påväg hemmåt. 
Hemma öppnar jag dörren, sjuter iväg skorna och stänger dörren. Lägger ner väskan i hörnet och går till vardagsrummet som var helt tomt, 
''Hallå? '' ingen svarade. Jag stormade upp för trapporna, gick in i mitt rum och vevade på musbordet och Spotify ploppade upp, Talk Dirty av Jason Derulo satte jag på och svängde på höfterna medan jag började klä av mig och strippa runt i underkläder och sjunger med till låten. Jag tar på mina träningskläder och stänger av musiken, drar på mig grejerna under tiden jag hoppar ner för trapporna, brer en snabb macka inne i köket, tar min vattenflaska och min väska som låg i hallen och sprang till dansstudion i stan. 
''Your late '' muttrade Galiera
''Sorry! '' jag slängde iväg min väska på golvet och hon började räkna in
''Five, Six, Five Six Seven eight. '' jag förlorade mig själv in i dansen och började röra med mina höfter i dansen
''Good job today class! See you guys on Saturday! '' Jag tar min väska, vinkar hejdå till Amber, Brace och Jack. Jag öppnar dörren ut till den härliga luften, sätter i hörsnäckorna och lyssnar på Wild av Jessie J då jag stötte till någon med axlen, min väska åkte ner och jag tar tag i väskan samtidigt som den okände gjorde samtidigt. 
''Sorry.. didn't see you there '' jag tittade upp och ser på dom bruna ögonen som täcktes av dom fina svarta långa ögonfransarna. 
''i'm should be the one to apologise ... '' han släppte taget om väskan och log ett fint leende. Jag log ett halvt leende innan jag tackade nickades på huvudet och började gå hemmåt. 

BÖRJAN ÄR ALLTID SÅ JOBBIG ATT BÖRJA MED !! Så sjukt störrigt. Men nu är den igång iallafall :)

Början är ALLTID jobbigaste!

Är det bara jag som har problem med början av noveller hela JÄVLA tiden? De är helt sjukt .. men jag har iallfall fått biljetter till ONE DIRECTIONS WHERE WE ARE TOUR 2014 I STOCKHOLM!! VEM HAR OXÅ FÅTT?!??!?! Hoppassss man ser er :D Min kompis bjöd mig så jävla snäll orkar fan inte men jag ska försöka skriva men de går inte. Jag stannar alltid till och så kommer jag inte längre !! Men jaja vi får seeeee 
 
Amma Happy bitch!! :)

Dance Our Tears Away

Hey you guys ... 
De är så här att skolan, träningen tog mer av vad den skulle göra faktiskt. Tro mig, träning 4 ggr i veckan, läxa lediga dagen, vampire diaries tittande och ska börja gymma nu på onsdagar, den ända tiden jag är ledig på.. men jag hade tänkt att börja en ny novell. Men den lilla tiden jag har, de är inte ens säkert att jag hinner med denna heller men är lite sugen att skriva, saknar de faktiskt. Jag har några läsare som pallar kolla ifall jag är vid liv.. vilket är bra? :) Tack.. för att ni orkar. När jag nästan övergav hela bloggen så fanns ni där! Tack! :))
iallaf. Den nya novellen heter Dance Our Tears away. 
Handlar om den 16 åriga high school tjejen Bennett Hauston. (vet skit konstiga namn) Som lever livet för dans. Det är liksom hennes allt, vänner kryllar i den gamla Bronx området utanför Manhattans områden. Men i skolan, St. James internat skola i rika Manhattan området är hon ensam, mobbad och utstött från exakt alla. Bennett har bara sig själv och dansen, inte ens vännerna på dansen förstår henne. Men då den rika pojken plötsligt hamnade i Bronx hetaste klubb område med sina 4 bästa vänner, Liam, Zayn, Louis och Niall (dom är inte kända i denna novellen) och ser den okända Bennett dansa med stil fastnar Harry för henne men han vet inte vem hon är. Han vill så gärna vet vem. 
Följ DOTA med dans, lust, skratt och tårar! 
---
Hoppas den verkar bra och jag har börjat skriva men jag fastnar alltid i början. Hoppas ni är här för att stanna. 
Såhär ser Bennett ut 
De var den bästa bilden jag fick på henne. Det är ju Maddie Hasson från tv serien Twisted. Om ni inte tittar. rekomenderar jag den starkt för alla dom som gillar drama och sånt. Typisk Pretty Little Liars serie men Så olikt. Hoppas ni har de bäst där! Återkommer om fler grejer. 
Hoppas jag kan börja med novellen snart för jag vill verkligen börja men det är fast i huvudet.
Om ni ursäktar så ska jag på träning så måste le git. Kramis kramis! :)))